معایب روف گاردن

معایب روف گاردن

مقدمه

محبوبیت روف گاردن در طراحی ساختمان در طول سال ها افزایش یافته است. بر اساس آمارهای موجود پروژه های روف گاردن بسیار زیادی در سال های اخیر احداث شده اند. در شهر سانفرانسیسکو حتی قانونی تصویب شده است که برخی ساختمان ها را ملزم به داشتن روف گاردن می کند.

همان طور که شهرهای ما بزرگ تر می شوند و فضاهای زندگی شخصی ما به تدریج کوچک تر می شوند، افراد بیشتری به روف گاردن و بالکن به عنوان راهی برای بیشترین استفاده از فضاها و بازگرداندن طبیعت به محیط زندگی خود روی می آورند. هر ساختمانی یک سقف دارد، بنابراین ایده قرار دادن درختان وگیاهان در آن جا ایده ی مناسبی به نظر می رسد. چرا؟ زیرا در غیاب یک حیاط خلوت معمولی، یک روف گاردن می‌تواند همه چیزهایی را که یک باغ سنتی ارائه می‌کند، با منظره فوق‌العاده فراهم کند.

معایب روف گاردن

 

 

آیا روف گاردن آپارتمان ایده خوبی است؟

زندگی آپارتمانی می تواند محدود کننده باشد. حتی جادارترین آپارتمان ها نیز نهایتاً می توانند تعدادی محدودی گلدان را در خود جای دهند. این تنها یک ویژگی زندگی در یک ساختمان چند واحدی مانند یک آپارتمان یا مجتمع مسکونی است. این امر باعث شده است که برای برخی از آپارتمان نشینان، پشت بام به محیطی برای شبیه سازی فضای یک باغ تبدیل گردد.

هر چقدر هم که یک روف گاردن جذاب به نظر برسد باید قبل از احداث آن موارد زیادی را در نظر گرفت. هنگام طراحی و ساخت باغچه روی پشت بام یا بالکن خود چه مواردی را باید در نظر گرفت. ساخت روف گاردن عملیات بسیار پیچیده‌ای است و چندین نکته مهم را باید قبل از شروع در نظر گرفت.

معایب روف گاردن

 

 

نکات مهم قبل از شروع ساخت روف گاردن

 

گرفتن تأییدیه برای ساخت روف گاردن

محل زندگی شما الویت اول است، زیرا ابتدا باید مجوز ساخت روف گاردن خود را اخذ کنید. منطقه ای که در آن زندگی می‌کنید نیز ممکن است مشمول مقررات ساختمانی و محدودیت‌های شهرداری  باشد که باید از قبل در مورد آن اطلاعات کسب کنید. در حالی که احتمالاً برای ایجاد باغ بالکن نیازی به مجوز نخواهید داشت (مگر این که قصد تغییر ساختار را داشته باشید)، اکثر شهرداری ها شما را موظف می کنند که برای احداث روف گاردن تأییدیه بگیرید.

 

بررسی استحکام و وزن سقف شما

وزن روف گاردن شما یکی دیگر از عوامل کلیدی در معادله است. حتی یک  باغچه کم عمق می تواند تا 60 کیلوگرم در هر متر مربع وزن داشته باشد، بنابراین بسیار مهم است که یک متخصص واجد شرایط مانند یک سازنده یا مهندس سازه قبل از اقدام به ساخت یک روف گاردن، مقاومت  سقف شما را بررسی کند.

سقف باید بتواند وزن مصالح اضافی و گیاهان  را تحمل کند، که همگی می توانند تا 250 کیلوگرم وزن اضافی در متر مربع را تحمل کنند. بنابراین سقف ممکن است برای مقابله با وزن های اضافی نیاز به تقویت اصولی داشته باشد.

معایب روف گاردن

 

 

نحوه طراحی روف گاردن 

درست مانند یک باغ معمولی، هنگام طراحی روف گاردن باید فاکتورهای مختلفی را در نظر بگیرید، از جمله:

 

 

حریم خصوصی:

اکثر پشت بام ها توسط ساختمان های مجاور احاطه شده اند. اگر روف گاردن شما در معرض دید کامل قرار دارد، ممکن است بخواهید برای آن برنامه ریزی کنید. شما می توانید پرچینی از گیاهان همیشه سبز بکارید، درختان انگور را روی دیوارهای داربست قرار دهید.

 

وزش باد:

باد می‌تواند همه چیز را تحت تأثیر قرار دهد به‌ویژه در ارتفاعات. ممکن است بخواهید نوعی دیوار یا نرده ایمنی را در نظر بگیرید. این امر به ویژه زمانی مهم است که ایمنی ساختمان موانعی را برای کودکان و حیوانات خانگی الزام می کند.

 

گرما:

علاوه بر تابش خورشید بر روی سقف، گرمای محیط نیز از ساختمان‌های اطراف، کارگاه ها و اگزوزهای وسایل نقلیه و سازه‌های تأسیساتی منعکس می‌شود. شما احتمالاً نیاز دارید که  نوعی سایه فراهم کنید.

 

هزینه:

چقدر حاضرید هزینه کنید؟ چیدن کاشی یا سنگ، ساختن تخت‌ها و گلدان ها، اضافه کردن نور و مبلمان همگی می‌توانند هزینه های بسیاری را در پی داشته باشند.

معایب روف گاردن

 

 

معایب روف گاردن

 

حشرات را جذب می کند:

گیاهان حشرات ناقل بیماری را جذب می کنند. این یک کابوس بالقوه برای ساکنین است. زیرا آفات می توانند به داخل خانه نفوذ کنند و به خانه های آن ها حمله کنند. برای حل این مشکل می توانید از سموم سازگار و بی خطر استفاده کنید و از احتمال ابتلا به بیماری های عفونی و یا استفاده از آفت کش های مضر جلوگیری کنید.

 

ساخت و نگهداری آن گران است:

یک مطالعه در سال 2006 توسط دانشگاه میشیگان، هزینه ساخت و ساز را بین یک پشت بام معمولی و یک روف گاردن مقایسه کرد. دریافت که قیمت تمام شده سقف روف گاردن 464000 دلار است، در حالی که قیمت یک سقف معمولی فقط 335000 دلار است. اگر تورم را در نظر بگیرید، تفاوت حتی بیشتر است. آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) پیش بینی می کند که هزینه نگهداری روف گاردن از 0.75 تا 1.50 دلار در هر مترمربع است. بسته به محوطه سازی و نوع گیاهان انتخابی، قیمت می تواند بالاتر نیز رود.

 

برای روف گاردن الزامات زیادی وجود دارد:

یک روف گاردن باید استانداردهای تعیین شده توسط ارگان های ذیربط را رعایت کند. باید بررسی شود که لوله کشی و زیر ساخت های الکتریکی ساختمان می تواند روف گاردن را پوشش دهد.

 

وزن بسیار زیاد:

یک روف گاردن ممکن است برای پشت بام خیلی سنگین باشد. به یاد داشته باشید که خاک سنگین است و آب هم همین طور. اگر سقف قادر به تحمل وزن اضافی نباشد، ساختن یک روف گاردن یا حتی اضافه کردن چند گیاه گلدانی به پشت بام می‌تواند به طور بالقوه خطرناک باشد.

 

شرایط اقلیمی:

گیاهان حساس ممکن است در بسیاری از شرایط اقلیمی دوام نیاورند. پشت بام ها در بسیاری از مناطق بسیار گرم می شوند. این امر باعث افزایش بیشتر شاخص گرما در پشت بام ها می شود، شرایطی که بسیاری از گیاهان قادر به تحمل آن نیستند. همچنین وزش باد شدید، برف، باران شدید و تگرگ نیز از دیگر شرایط سخت بقای گیاهان می باشد.این عوامل سبب می شوند که برخی از گیاهان حتی چند ماه هم در روف گاردن دوام نیاورند.

معایب روف گاردن

 

نتیجه گیری

آیا روف گاردن برای کسانی که در آپارتمان زندگی می کنند ایده خوبی است؟ پاسخ این است که به عوامل مختلفی بستگی دارد. روف گاردن در برخی از شهرها،  روشی فوق‌العاده برای افزودن طعم و رنگ ارگانیک به ساختمان‌های آپارتمانی هستند. برای راهنمایی و مشاوره بیشتر می توانید با گروه معماری آرکا می توانید از طریق شماره های تماس یا اینستاگرام آرکا اقدام کنید.

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

طراحی داخلی پنت هوس

مدل های طراحی داخلی پنت هوس

مدل های طراحی داخلی پنت هوس مدل های طراحی داخلی پنت هوس معمولاً یک آپارتمان در بالاترین طبقه یک ساختمان آپارتمانی است. در طراحی داخلی کلمه

ادامه مطلب »
طراحی دکوراسیون اداری 2023

طراحی دکوراسیون اداری 2023

طراحی دکوراسیون اداری 2023 مقدمه آیا آماده هستید تا فضای اداری خود را به مرکزی برای خلاقیت، همکاری و بهره وری تبدیل کنید؟ ما لیستی

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (31) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (69) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (32) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (13)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏