دکوراسیون اداری مینیمال

دکوراسیون اداری مینیمال

در مقالات مختلف به بررسی انواع سبک‌های دکوراسیون اداری نظیر مدرن و کلاسیک پرداختیم. از انواع سبک‌های رایج دکوراسیون اداری، سبک مینیمال می‌باشد. این سبک دکوراسیون نیز اصول و قواعد خاص خود رو دارا می‌باشد.

انتخاب المان‌ها در دکوراسیون اداری مینیمال شرایط ویژه‌ای دارد. همچنین رنگ، نورپردازی، چیدمان و … نیز در این نوع دکوراسیون منحصربه‌فرد است. برای آشنایی بیشتر با این سبک دکوراسیون تا انتهای این مقاله با ما باشید.

دکوراسیون اداری مینیمال

تفاوت دکوراسیون اداری مینیمال با سبکهای کلاسیک

با نگاهی اجمالی به دو دکوراسیون مینیمال و کلاسیک می‌توانید تفاوت‌های بسیار چشم‌گیری را در بین آن‌ها ببینید. برای مثال در سبک دکوراسیون اداری کلاسیک به انواع هنرهای کلاسیک در معماری و استفاده از تزئینات و تجهیزات غیرضروری تاکید فراوانی می‌شود.

برای مثال یک مبل کلاسیک را تصور کنید که چگونه در اجزای مختلف آن شاهد طراحی‌های پیچیده و جزئی هستیم. این طراحی‌ها در برش چوب، نقش‌های اجرا شده بر روی چوب مبل، نوع پارچه، بافت آن و همچنین طرح و نقش آن قابل مشاهده است.

اما در سبک دکوراسیون مینیمال و اجزای آن چنین پیچیدگی‌هایی را شاهد نیستیم. اما دلیل این موضوع چیست؟

دکوراسیون اداری مینیمال

نکات قابل توجه در دکوراسیون اداری مینیمال

سبک مینیمال دکوراسیون اداری بر پایه‌ی سادگی استوار است. در مثالی که در بالا زدیم تا حدودی این مسئله قابل درک است. در واقع دکوراسیون مینیمال قصد ندارد ذهن‌تان را درگیر کند و حتی هدفش ایجاد احساس خلا و آرامش در شماست. این چیزی‌ست که در دکوراسیون کلاسیک مشاهده نمی‌شود.

دکوراسیون اداری مینیمال

دکوراسیون اداری کلاسیک در گوشه‌گوشه‌اش تلاش می‌کند تا تحصین شما را برانگیزد. یعنی دوست دارد شما مدام بگویید، به‌به، چه طرحی مبلمانی، چه تابلویی و … . اما دکوراسیون اداری مینیمال و دکوراسیون اداری مدرن سعی نمی‌کند کارکرد تزئینی و زیبایی شناختی داشته باشد. بلکه تلاش می‌کند تا در عین سادگی برای شما آرامش و راحتی را فراهم آورد و بتواند مسئولیت‌هایی که برعهده‌اش قرار دارد را به خوبی اجرا کند.

به همین دلیل علاوه بر نوع چیدمان دکوراسیون مینیمال، انتخاب المان‌های مختلف، نورپردازی و … آن نیز با دیگر دکوراسیون‌ها متفاوت است. برای درک بیشتر این موضوع به صورت جزئی‌تر به آن می‌پردازیم.

دکوراسیون اداری مینیمال

مبلمان مناسب برای دکوراسیون اداری مینیمال

همان‌طور که گفتیم دکوراسیون اداری مینیمال بر پایه‌ی سادگی استوار است. برای همین شما مبلمانی را نظیر مبلمان سلطنتی در این نوع دکوراسیون نمی‌بینید. مبلمان در دکوراسیون اداری مینیمال معمولاً اندازه‌ی کوچک‌تر از سبک‌های دیگر دارند.

در دکوراسیون مینیمال شما باید اجزای اضافی و غیرضروری را حذف کنید. به عنوان مثال اگر از کوسن روی مبل تنها برای جنبه‌ی تزئینی آن استفاده می‌کنید، در دکوراسیون مینیمال باید آن را بردارید. میزهای عسلی اضافه، چهارپایه‌هایی که کاربرد چندانی ندارند و … از جمله دیگر المان‌هایی هستند که باید حذف شوند.

دکوراسیون اداری مینیمال

مبلمان مینیمال معمولاً بر اساس اشکال گوشه‌دار طراحی می‌شوند. رنگ این مبلمان غالباً روشن است. در این نوع دکوراسیون معمولاً مبلمان در مرکز اتاق قرار می‌گیرند. اگر قصد خرید مبلمان برای استفاده در دکوراسیون مینیمال دارید بهتر است به سادگی آن توجه داشته باشید و حتی توصیه می‌شود ذهن خود را از مد و رنگ‌های روز دور کنید. چرا که در دکوراسیون شما هیچ چیزی قرار نیست جلب توجه کند.

دکوراسیون اداری مینیمال

ویژگیهای نورپردازی دکوراسیون اداری مینیمال

نورپردازی و تجهیزات آن در برخی از سبک‌های دکوراسیون نقش تزئینی و زیبایی بخشی را نیز ایفا می‌کنند. اما این مسئله در دکوراسیون مینیمال صادق نیست. در این نوع دکوراسیون شرکت شما باید بیشترین تلاش‌تان را بکنید تا از تجهیزات ساده‌ی نورپردازی استفاده کنید. برای مثال شما به شدت از استفاده از لوسترها منع می‌شود. البته ممکن است برخی از سبک‌های ساده و مینیمال لوستر را برای این منظور استفاده کنید.

دکوراسیون اداری مینیمال

از طرفی بهتر است تلاش‌تان را بکنید تا از سیستم نورپردازی غیرمستقیم بهره ببرید. نوارهای مخفی ال‌ای‌دی یکی از گزینه‌های بسیار مناسب در این زمینه هستند.

همچنین لامپ‌ها و پنل‌های توکار بسیار هماهنگ و دارای هارمونی با دکوراسیون مینیمال هستند. البته سعی کنید پنل‌های به کار رفته اشکال ساده‌ای نظیر دایره و یا مربع داشته باشند. اغلب آباژورهای موجود در بازار نقش تزئینی دارند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم اگر قصد استفاده از آباژور دارید بهتر است به دنبال نمونه‌های مینیمال و بسیار ساده‌ی آن باشید.

نکته‌ی بسیار مهم دیگر در زمینه‌ی نورپردازی این نوع دکوراسیون، استفاده از نور طبیعی‌ست. استفاده از پنجره‌های بسیاربزرگ و بدون پرده سبب می‌شود تا محیط اداره و محل کار بیشترین نور را از محیط بیرون دریافت کند.

دکوراسیون اداری مینیمال

رنگآمیزی دکوراسیون مینیمال در اداره و دفتر کار

ویژگی‌هایی که در خصوص بخش‌های مختلف دکوراسیون مینیمال گفتیم، در زمینه‌ی رنگ نیز صدق می‌کنند. به این ترتیب که در رنگ‌آمیزی دکوراسیون مینیمال باید از ساده‌ترین و کمترین رنگ‌ها استفاده کنید. استفاده از ترکیب رنگ‌های پیچیده شما را از استانداردهای یک دکوراسیون مینیمال دور می‌کند.

رایج‌ترین رنگ‌هایی که در سبک مینیمالیسم به کار می‌روند، شامل سفید، خاکستری و رنگ‌هایی در این طیف می‌باشند. این مسئله به دلیل ایجاد شفافیت و روشنایی می‌باشد. این نوع رنگ‌های به نورپردازی محیط کارتان نیز کمک فراوانی می‌کنند و در انعکاس نور طبیعی و ایجاد فضایی روشن و آرامش بخش بسیار موثرند.

دکوراسیون اداری مینیمال

مزایای دکوراسیون اداری مینیمال

طراحی و اجرای دکوراسیون مینیمال مزایای متعددی دارد. یکی از برجسته‌ترین این مزایا ایجاد فضایی ایجاد آرامش بخش است. در فضایی که بر اساس مینیمالیسم طراحی شده است، عدم استفاده از تجهیزات اضافی، رنگ‌های متعدد، تزئین‌های غیرضروری و … افراد احساس آرامش روانی خاصی دارند.

دیگر مزیت این نوع دکوراسیون مدرن بودن آن است. در واقع اگر شما می‌خواهید فضایی کاملاً مدرن و امروزی در فضای کاری خود داشته باشید بهتر است به سراغ سبک مینیمال بروید. به ویژه اگر شما در حال فعالیت در حوزه‌های استارت‌آپی و فناوری هستید این نوع دکوراسیون تناسب بیشتر با کارتان خواهد داشت.

دکوراسیون اداری مینیمال

دکوراسیون مینیمال یک مزیت بسیار مهم دارد. این مزیت القای احساس بزرگ بودن فضاست. در دکوراسیون اداری کوچک که مساحت کمی دارند، استفاده از دکوراسیون‌های کلاسیک یک اشتباه بزرگ است. چرا که این دکوراسیون‌ها با داشتن المان‌های اضافی و غیرضروری هم فضای مفید کارتان را محدود می‌کنند و هم باعث ایجاد شلوغی و کوچک به نظر آمدن محیط می‌شوند.

اما سبک مینیمال بسیار به بزرگ‌تر نشان دادن فضاهای کوچک کمک می‌کند و باعث می‌شود بتوانید بیشترین بهره را از فضای در دسترس ببرید.

دکوراسیون اداری مینیمال

گروه معماری آرکا با سابقه درخشان در طراحی دکوراسیون اداری آماده هر گونه همکاری و مشاوره می باشد. شرکت آرکا سال هاست که در زمینه های گوناگونی مانند طراحی دکوراسیون، بازسازی، مدیریت پیمان و مشارکت در ساخت فعالیت می کند و در تمام این زمینه ها می تواند شما را همراهی کند.  

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (31) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (69) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (32) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (13)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏