غرفه سازی

اصول غرفه سازی دو طبقه

اصول غرفه سازی دو طبقه

داشتن یک غرفه در نمایشگاه انگیزه‌ای بسیار عالی و مضاعف به کسب و کار را می بخشد. همین طور باعث نزدیک شدن به موفقیت روز افزون می گردد. بنابراین برای معرفی کسب و کار خود به دیگران می توانید از غرفه های نمایشگاهی کمک بگیرید. هدف از برگزاری نمایشگاه و اجاره غرفه، معرفی کسب و کار و معرفی کردن محصولات به دیگران است.

با پیشرفت روز افزون تکنولوژی شرکت ها می توانند برای مطرح کردن خود در دنیای تجارت در نمایشگاه های داخلی و خارجی، به منظور تبلیغات و گسترش کسب و کار خود غرفه ای را راه اندازی کنند. در این مقاله قصد داریم درباره “ساخت غرفه دو طبقه”، فضای مورد نیاز، نکات فنی، هزینه راه اندازی، انتخاب غرفه و… صحبت کنیم. اگر قصد راه اندازی غرفه دوبلکس را دارید به شما توصیه می کنیم که تا پایان این مطلب را دنبال کنید.  

غرفه های دو طبقه

همان طور که می دانید غرفه سازی به صورت دوبلکس در سال های اخیر طرفدارانی پیدا کرده است. دو طبقه کردن مساحت در اختیار، به منظور جدا کردن فضای مذاکرات از فضای نمایشگاه از جمله دلایلی است که این غرفه ها مرکز توجه قرار بگیرد. طراحی کردن و ساخت غرفه دوبلکس به عهده خود غرفه ساز است. به این منظور باید یک مشاور خبره در کنار کارفرما قرار بگیرد.

معمولاً در”ساخت غرفه دو طبقه” باید به عوامل بسیاری دقت کرد. در نمایشگاه ها بازدید بسیار زیاد است و زمان محدودی برای بازدید وجود دارد. بنابراین غرفه باید به حدی منحصر به فرد و جذاب باشد که مخاطب را به خود جذب کند. تا از این رو کارفرما توانایی ارائه خدمات را به بازدیدکنندگان و مشتریان داشته باشد.

تفاوت غرفه های دو طبقه با یک طبقه در نمایشگاه

همان طور که می دانید با در اختیار داشتن فضای بیشتر، هزینه ها نیز به تبع افزایش پیدا می کند. وجود سازه های فلزی با استفاده از متریال های گوناگون برای طبقه دوم دلیل این افزایش قیمت است. یکی دیگر از نکاتی که باید در “ساخت غرفه دو طبقه” رعایت شود. گرفتن مجوز به منظور ساخت طبقه دوم الزامی است.

بعد از گرفتن مجوز افراد باید نسبت به طراحی و ساخت طبقه دوم غرفه اقدام کنند. بعد از به اتمام رسیدن کار طراحی غرفه نمایشگاهی کارفرما باید برنامه ‌ریزی دقیقی برای حضور موفق در نمایشگاه داشته باشد. در هر طبقه برنامه و جانمای مخصوص خود را پیاده کند.

جاگیری مناسب در غرفه سازی دو طبقه

یکی دیگر از نکاتی که باید در “ساخت غرفه دو طبقه” در نظر گرفت، فضای غرفه است. راحتی در رفت و آمد، دید مناسب نسبت به محصولات، جدا بودن فضای مذاکرات نسبت به فضای نمایشگاه و طراحی منحصر به فرد، بسیار در جلب مشتری تأثیر گذار خواهد بود. معمولاً نمایشگاه هایی که امکان ساخت غرفه نمایشگاهی در طبقه دوم را دارند، به منظور انجام مذاکرات خصوصی و نشیمن طبقه دوم را آماده می کنند. این کار به عدم تردد بی جا در زمان مذاکرات کمک شایانی می کند. به شما توصیه می کنیم که به منظوره سهولت در اداره غرفه مورد نظر در هر طبقه، از انباری مختص خود استفاده کنید.

نکات فنی ضروری در “ساخت غرفه دو طبقه”

به منظور استحکام بیشتر برای اسکلت غرفه طبقه دوم از اسکلت آهنی استفاده می کنند. به منظور مقاومت بیشتر در ستون گذاری ها، ابعاد و طول قسمت جلوی غرفه بسیار حائز اهمیت است. متراژی که نمایشگاه به منظور غرفه در اختیار غرفه دار قرار می ‌دهد با متراژ ساخت غرفه در طبقه دوم متفاوت است. به طور کلی کارفرما تنها ۵۰ درصد از متراژ کل غرفه را می تواند به طبقه دوم اختصاص دهد.

یکی دیگر از نکاتی که کارفرمایان باید در “ساخت غرفه دو طبقه” رعایت کنند، جان پناه است. محافظت و ایمنی افراد باید به نحو احسن انجام شود. کافرما می تواند از دیوار و یا حفاظ های آهنی برای جان پناه طبقه دوم و همین طور برای پله ها از نرده های استیل و یا شیشه ای بهره بگیرد. برای طراحی منحصر به فرد طبقه دوم غرفه توصیه می کنیم که از موکت های رنگ سازمان خود استفاده کنید. بیشترین رنگی که برای پوشش کف غرفه در نظر گرفته می شود، طوسی است.

آیا هر غرفه در نمایشگاه ها قابلیت دو طبقه شدن را دارد؟

باید بدانید که “ساخت غرفه دو طبقه” با توجه به استاندارد سالن نمایشگاه انجام می شود. هر نمایشگاهی استاندارد خاص خود را دارد، بنابراین قبل از اجاره غرفه ارتفاع سالن نمایشگاه باید در نظر گرفته شود. معمولاً ارتفاع مجاز حدود 5/3 متر است که باید طبق قوانین نمایشگاه روند ساخت طبقه دوم انجام شود.

قیمت “ساخت غرفه دو طبقه”

همان طور که کمی قبل عنوان شد، هزینه ساخت دو طبقه بیشتر از ساخت غرفه یک طبقه است. به طور کلی هزینه ساخت طبقه دوم ۵۰ درصد کمتر از طبقه اول است. برای مثال اگر قیمت کل غرفه ۸۰۰ هزار تومان باشد، قیمت طبقه دوم ۴۰۰ هزار تومان است.

وقت مفید بازدید کننده در “ساخت غرفه دو طبقه”

باید بدانید که هیچ کدام از بازدیدکننده ها بیش از ۲ ساعت را به بازدید از نمایشگاه اختصاص نمی دهند. معمولاً در هر کدام از نمایشگاه ها حدود ۱۵۰ غرفه وجود دارد که افراد باید از تمامی این غرفه ها دیدن کنند. به طور متوسط هر کدام از بازدیدکننده ها حدود ۵ دقیقه می توانند برای بازدید از هر غرفه وقت بگذارند. طراحی و مدیریت غرفه باید به صورتی باشد که بازدید کننده ها را جلب کند.

نتیجه گیری

با توجه به مباحثی که در قسمت های قبل بیان کردیم. اگر قصد راه اندازی و “ساخت غرفه دو طبقه” در یک نمایشگاه را دارید باید تمام موضوعات را طبق قوانین نمایشگاه انجام برسانید. تا بتوانید یک محیط زیبا و دلچسب را برای بازدیدکنندگان فراهم کنید. در این راستا محصولات خود را به فروش برسانید.

ساخت غرفه های دو طبقه در نمایشگاه‌های ایران زیاد رایج نیست. اما شرکت ‌هایی هستند که می‌ خواهند غرفه دوبلکس داشته باشند و هزینه بیشتری نیز برای این منظور پرداخت می کنند. پیشنهاد می کنیم که به جای پرداخت این هزینه برای غرفه دو طبقه، همین هزینه را برای اجاره یک غرفه بزرگ تر پرداخت کنید.

گروه معماری آرکا

گروه معماری آرکا دارای سال ها مهارت و تجربه در زمینه غرفه سازی می باشد. نخست گروه آرکا نیازها و الویت های شما را به خوبی درک می نماید و با تبحر زیاد اقدام به طراحی می نماید. زمانی که طرح مورد تأیید مشتری قرار می گیرد، اقدامات بعدی و مورد لزوم را با سرعت و با کیفیت بالا به اجرا در می آورد. لازم به ذکر است که گروه معماری آرکا تمامی کارهای پروژه را از صفر تا صد به عهده می گیرد و پروژه را به صورت تمام و کمال تحویل می دهد. 

شرکت آرکا همچنین دارای سال ها تجربه در برگزاری نمایشگاه، طراحی غرفه نمایشگاهی، اجاره غرفه و اجاره تجهیزات نمایشگاهی نیز می باشد. سایت فروشگاه تجهیزات نمایشگاهی و فروشگاه فروش صندلی آرکا یکی از کامل ترین و مجهزترین سایت های فروشگاهی در این عرصه می باشند.

سایر فعالیت های گروه معماری آرکا

همچنین شرکت آرکا در کلیه زمینه های ساخت و ساز اعم از مدیریت پیمان، مشارکت در ساخت، بازسازی، پارتیشن بندی، فروش مبلمان اداری و … فعالیت گسترده ای دارد. در صورت تمایل می توانید از مشاوره های طراحان و دکوراتورها و … شرکت آرکا بهره مند گردید.

تماس با ما

ارتباط با گروه معماری آرکا از طریق شماره های تماس و شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام آرکا میّسر و امکان پذیر است