نصب پارتیشن اداری
نصب پارتیشن اداری در اداره ها و شرکت ها برای استفاده بهینه از فضای اداری یک کار معمول و متداول می باشد. نحوه و روش نصب با توجه به انواع پارتیشن اداری از قبیل پارتیشن تک جداره، دو جداره، ام دی اف و شیشه ای متفاوت می باشد. نصب و طراحی پارتیشن باید توسط تکنسین های ماهر و با تجربه صورت بگیرد تا نتیجه دلخواه حاصل گردد. علاوه بر این به کار بردن مواد و مصالح مرغوب در پارتیشن اداری موجب می شود تا پارتیشن طول عمر و دوام بیشتری داشته باشد.
در پارتیشن بندی اداری تمامی موارد مانند رنگ آمیزی، جنس و طرح انتخابی باید بر مبنا و اصول روانشناسی و علمی تعیین شوند تا نتیجه دلخواه حاصل گردد. نوع و چیدمان پارتیشن باید متناسب با عملکرد و فعالیت کارکنان انتخاب شود. به دلیل این که کارکنان مدت زمان زیادی را در محیط کاری می گذرانند و باید احساس آرامش و راحتی داشته باشند تا بتوانند از حداکثر توانایی خود استفاده نمایند.
مراحل نصب پارتیشن اداری
برای نصب پارتیشن به یک سری ابزار و لوازم نیاز می باشد. این ابزار شامل دریل برقی، دریل شارژی، دریل هملتی، عمود بر، دستگاه پمپ باد، جعبه ابزار و دستگاه تیلو پانچ اسمایپ می شود.
نخست باید پنل ها، قیدها و تیرک ها را از هم تفکیک کرد و سپس اقدام به ساخت نمود. بعد از تفکیک باید قیدها و تیرک ها را با استفاده از دستگاه اسکایپ، دلر شارژی و پیچ به هم متصل کرد و بدین ترتیب لت ها ساخته می شوند. بعد از ساختن لت ها اکنون باید تیرک ها از قسمت کناره ها به لت ها پیچ شوند. با اتصال لت ها به تیرک ها اسکلت اصلی پارتیشن به وجود می آید.
در این مرحله باید درب ها را نصب نمود و اقدام به بستن پنل ها کرد. دقت و مهارت نصاب پارتیشن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. مهارت و تجربه نصاب پارتیشن در زیبایی و شکیل تر شدن پارتیشن بسیار اثر گذار است.
لازم است که کار را از قسمت پایین شروع به ساخت نمود تا اگر شیبی در زمین وجود داشته باشد با پارتیشن پوشش داده شود. بعد از این که پنل ها بسته شدند باید قاب شیشه ها نیز از قسمت پایین بسته شوند. قاب ها حتما باید با شیشه بر روی پنل ها نصب شوند. بدین معنا که ابتدا باید شیشه را بر روی قاب نصب کرد و سپس قاب را روی کار نصب و پیاده سازی نمود.
سپس پنل قسمت بالای قاب باید بسته شود. برای این کار از پیچ اسکایپ استفاده می شود و یا از داخل به صورت گونیا پیچ می شود. لت ها بعد از نصب نمای بیرونی به زمین پیچ می شوند تا پارتیشن هنگام باز و بسته شدن درب نلرزد و تکان نخورد. نمای داخلی هم باید به صورت نمای بیرونی نصب گردد.
نحوه نصب پارتیشن اداری
نصب پارتیشن اداری نسبت به ساخت دیوار آجری زمان کوتاه تری را به خود اختصاص می دهد و مقرون به صرفه تر می باشد. نخست فضا توسط کارشناس اندازه گیری می شود و بر اساس آن متراژ پارتیشن مورد نیاز تعیین می گردد. با توجه به نوع فعالیت شرکت و کاربری، جنس و طرح پارتیشن مناسب انتخاب می شود.
جنس و نوع پارتیشن اداری از تنوع بسیار زیادی برخوردار است. به عنوان مثال پارتیشن ها به انواع تک جداره و دو جداره تقسیم می شوند. از لحاظ جنس هم می توانند از موادی مانند ام دی اف، شیشه، آلومینیوم، استیل و یا به صورت ترکیبی ساخته شوند. از لحاظ ارتفاع می توانند به صورت کوتاه، نیمه مرتفع یا تا ارتفاع سقف باشند. قیمت پارتیشن ها بر اساس جنس، متراژ و طرح برآورد می شود.
بعد از تعیین نوع و طرح پارتیشن، کار ساخت پارتیشن آغاز می گردد و بعد از اتمام ساخت، پارتیشن به محل مورد نظر انتقال داده می شود. پارتیشن توسط نصاب در محل مورد نظر نصب می گردد. دستور العمل هایی از طرف تأمین کننده پارتیشن در مورد نگهداری و تمیز کردن پارتیشن داده می شود که باید آن دستور العمل ها را به دقت اعمال نمایید تا به عمر و دوام پارتیشن بیافزایید.
هدف از نصب پارتیشن اداری
هدف خود را از نصب پارتیشن اداری مشخص نمایید. این که هدف فقط جداسازی محیط می باشد یا این که نیاز به عایق صوتی وجود دارد. در صورتی که فقط می خواهید حریم کارکنان را مشخص کنید و فضا را تقسیم بندی نمایید پارتیشن های تک جداره گزینه مناسبی می باشند.
اما اگر به غیر از تقسیم بندی فضا اهداف دیگری مانند عایق صوتی یا عایق حرارتی را دنبال می نمایید پارتیشن های دو جداره گزینه مناسب تری می باشند. پارتیشن های دو جداره از استحکام خوب و بالایی برخوردار هستند تا حدی که با دیوارهای آجری، بتونی و گچی رقابت می کنند.
مزیت دیگر پارتیشن ها نسبت به دیوار این است که با داشتن روکش های پی وی سی طرح دار بر روی ام دی اف بسیار زیباتر و چشم نوازتر هستند. پارتیشن را می توان به صورت تمام ام دی اف، تمام شیشه و یا ترکیبی از هر دو طراحی کرد. طرح و جنس پارتیشن بسته به نوع کاربری در محیط اداری تعیین و مشخص می گردد.
همچنین در هنگام انتخاب پارتیشن ها باید به چند نکته توجه کنید. به عنوان مثال پارتیشن های شیشه ای نور را به خوبی انتقال می دهند و کنترل بصری محیط را امکان پذیر می کنند. درب های شیشه ای لولایی مناسب فضاهایی می باشند که فضای کافی برای باز شدن درب به راحتی وجود داشته باشد. درب های کشویی یا ریلی برای باز و بسته شدن به فضای کم تری نیاز دارند.
سخن پایانی
پارتیشن های اداری از مزایای بسیار زیادی برخوردار هستند. پارتیشن بندی در بهینه سازی فضا، کاهش آلودگی صوتی و ایجاد حریم خصوصی بسیار کاربردی می باشند. پارتیشن ها دارای انواع گوناگونی مانند پارتیشن اداری شیشه ای، پارتیشن اداری آلومینیومی، پارتیشن اداری ام دی اف و پارتیشن اداری استیل هستند که هر کدام مزیت ها و کاربری متفاوتی دارند.
گروه معماری آرکا با سال ها تجربه در زمینه پارتیشن بندی اداری آماده هر گونه همکاری و مشاوره می باشد. شرکت آرکا علاوه بر نصب و اجرای انواع پارتیشن اداری در کلیه مراحل مربوط به ساخت و ساز مانند مدیریت پیمان، مشارکت در ساخت، بازسازی ساختمان، غرفه سازی و غیره فعالیت می نماید.
راه های ارتباطی با گروه معماری آرکا از طریق شماره های تماس و شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام آرکا امکان پذیر می باشد.