تکنولوژی در صنعت ساختمان

تکنولوژی در صنعت ساختمان

تکنولوژی در صنعت ساختمان در طراحی ساختمان به منظور افزایش سرعت ساخت، سبك سازی، افزایش عمر مفید، کاهش هزینه ها و نیز بهبود الگوی مصرف انرژی ساختمان ها بیش از پیش در مطرح می گردد.

مشکلات موجود در روش ها و سیستم های صنعتی ساختمان سازی در پاسخ به نیازهای جمعیت در حال رشد، کیفیت نسبتاً پایین محصول نهایی، تقاضا برای ساخت با کیفیت بالاتر، بالا بودن میزان مصرف انرژی و مواد اولیه در ساختمان سازی و تأثیرات منفی محیطی ناشی از تولید انبوه زباله و نخاله های ساختمانی می پردازد.

تکنولوژی در صنعت ساختمان

نیاز به تکنولوژی در صنعت ساختمان 

نیازهای روز افزون در بخش ساختمان و نظام ساخت و ساز نیاز به تحول و اصلاح ساختاری را طلب می نماید. در چنین شرایطی لزوم استفاده از فناوری های نوین در ساخت و ساز، جهت سرعت دهی بیشتر به ساخت و ساز احساس می شود.

تغییرات در زمینه صنعت ساختمان به دلایل بسیار زیاد و مختلفی چون افزایش تولید، کاهش هزینه های ساخت و ساز، رسیدن به تقاضای موجود، ارتقاء استانداردها، کاهش استفاده از زمین و معرفی سیستم های سازه ای مناسب، کاهش هرچه بیشتر ضعف برخی مصالح سنتی، برطرف کردن کمبود نیروی انسانی ماهر مورد نیاز است.

تکنولوژی در صنعت ساختمان

ملزومات صنعت ساخت و ساز

یکی از چالش های اصلی در صنعت ساخت و ساز، بازسازی ساختمان از نظر کارایی انرژی، زمان و هزینه است. به عنوان مثال تقریباً 88 درصد ساختمان های موجود بیشتر از دو برابر ساختمان های جدید گرما مصرف می کنند. بنابراین، نیاز به استفاده از مواد و مصالح جدید و فناوری های نو در مدیریت انرژی و سیستم های عایق و همچنین منابع انرژی بهینه و تجدید پذیردر سطح بالایی قرار دارد.

چالش های دیگری که صنعت ساخت و ساز در آینده با آنها مواجه می شود ترکیب عملکردها و حفظ ارزش بخش های مختلف ساختمان مانند برطرف نمودن نیازهای رو به رشد در زمینه طراحی داخلی، ایجاد سازه های ایمنی محور با توجه به افزایش خطرات زیست محیطی و توریستی، صرفه جویی در انرژی و مواد اولیه با تولید مصالح ساختمانی ویژه، جهانی کردن مقررات علی رغم متفاوت بودن در مناطق مختلف است.

نوآوری در ساخت و ساز، با توجه به شرایط و مقررات و نیز روند اجتماعی رایج و تحولات مربوط به بخش عرضه و تقاضا، نیاز به هماهنگی میان تمام ذینفعان مرتبط دارد.

تکنولوژی در صنعت ساختمان

ساختمان هوشمند

ساختمان هوشمند، ساختمانی است که کلیه زیرسیستم های کنترلی آن در چارچوب منطقی از پیش تعریف شده و مناسب با وضعیت کاربری ساختمان، طراحی و پیاده سازی گردیده است. اصول یك ساختمان هوشمند می گوید که هزینه های واقعی یك ساختمان فقط هزینه های ساخت نیست. بلکه باید به آنها هزینه های راهبری و تعمیرات را نیز اضافه کرد.

ساختمان هوشمند تمامی این هزینه ها را بوسیله کنترل اتوماتیك و یکپارچه، مخابرات و سیستم مدیریت کم می کند. اگر به هزینه های مربوط به یك ساختمان در طول عمر توجه نماییم. مشخص است که نگهداری بیشترین سهم را در هزینه های جاری ساختمان دارا می باشد. در این راستا هزینه های نگهداری یك ساختمان هوشمند تا 58 درصدکاهش می یابد که خود علاوه بر برگشت هزینه ها، امکانات رفاهی بسیاری را ایجاد می نماید.

از جمله مهمترین مزایای سیستم هوشمند بکارگیری سیستم های هوشمند، برای ایجاد راحتی ساکنین است. اهداف سیاست اصلی ساختمانی بهره وری انرژی، کاهش اثرات زیست محیطی مصالح ساختمانی و تکنولوژی های ساخت و ساز و یا استفاده از طراحی جهانی است که باعث بروز یك روش عملی برای ایجاد استانداردها و دستورالعمل ها برای ایمنی، راحتی و اثرات زیست محیطی است.

تنظیم مبنایی برای ایجاد یا به روزرسانی ساختمان ها، توسعه استانداردها و دستورالعمل ها شامل متخصصان صنعت ساختمان، از جمله معماران، مهندسان، سازندگان و نقشه برداران خبره بسیار مهم است.

تکنولوژی در صنعت ساختمان

مواد نسل بعدی و استفاده از فناوری های نوین ساخت و ساز

مصالح ساختمانی جدید و فن آوری های نو می تواند در بهره وری و صرفه جویی انرژی و کاهش هزینه ها نقش به سزایی ایفا کند. اگر به فن آوری ساختمان نیم نگاهی بیش از نیم قرن گذشته داشته باشیم در می یابیم که مواد جدید نقش مهمی در صرفه جویی در انرژی و هزینه ها و حتی زمان ساخت داشته اند. به طور کامل توسعه فن آوری های جدید و محصولات تازه و رسیدن به بازار اشباع، سیاست های مناسبی در مسیر بلوغ و رشد بازار را نیاز دارد.

فناوری نه فقط به معنی تکنولوژی است، بلکه استفاده از تکنولوژی خاصی با در نظر گرفتن اقتصاد حاکم بر آن، فرهنگ جامعه مصرف کننده، سهولت و تداوم ساخت، قابلیت ها و ویژگی های فنی و کابردی آن می باشد. برای استفاده از یك فناوری در طرح های ساختمانی در ابتدا باید حجم کار، مسائل مربوط به نیروی انسانی، دسترسی به مصالح ساختمانی، ارتفاع طبقات، نحوه و میزان و مدت سرمایه گذاری، معماری حاکم بر مجموعه، قابلیت پیش سازی ساختمان ها، مدت زمان انجام پروژه و انتخاب تکنولوژی مناسب را در نظر گرفت.

به منظور استفاده بهتر از تکنولوژی های جدید ساختمانی و رسیدن به انتخاب برتر و سهولت تصمیم گیری روش های ساختمان سازی به 7 دسته عمده شامل ساختمان سازی با روش های ابتدائی، ساختمان سازی با روش های سنتی یا متداول، ساختمان سازی با روش های پیشرفته، ساختمان سازی صنعتی، پیش سازی سبك، پیش سازی نیمه سنگین، پیش سازی سنگین تقسیم می شوند.

به طور کلی عوامل اصلی انتخاب سیستم، صرف نظر از جنبه های فنی و ظاهری کار، به دو عامل اصلی قیمت و زمان محدود شده و برخی اوقات دیده شده که یك سیستم بخصوص هر دو جواب مسئله را نیز یکجا داده است.

تکنولوژی در صنعت ساختمان

نتیجه گیری

با پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی در همه زمینه ها به ویژه تکنولوژی ساخت پرداختن به این مسئله امری ضروری است. ساخت و ساز به عنوان یك صنعت مبتنی بر اتخاذ نوآوری و فن آوری است. نیازهای کمی و کیفی ساختمان طی دهه های گذشته نشان می دهد که بهترین راهکارهای تحقق اهداف مسکن به کارگیری روش های نوین در احداث ساختمان است .

نیاز شدید جوامع به مسکن این واقعیت را آشکار کرده است که استفاده از سیستم سنتی در امر ساخت و ساز جوابگوی نیاز موجود جامعه نخواهد بود. در نتیجه استفاده از سیستم های ساختمانی جدید می تواند پاسخگوی نیازهای ساختمانی کشور ها باشد. امروزه روش های اجرای ساختمان با مصالح سبك و مقاوم به نحو چشمگیری درکشورهای مختلف جهان گسترش یافته است.

برای افزایش نوآوری در ساخت و ساز ها ابتدا باید بستر های لازم در سازمان ها و محیط بوجود آید و بایستی ساختار سازمانی، استراتژی و شیوه های مدیرت، جذب کارکنان حرفه ای و شرایط محیطی متناسب با فن آوری های جدید فراهم شود تا زمینه نوآوری و خلاقیت فراهم گردد. عواملی چون فرهنگ سازمانی و ملی و تغییر نظام فنی اجرایی برای تقویت نوآوری در این صنعت ضروری است.

تکنولوژی در صنعت ساختمان

گروه معماری آرکا

گروه معماری آرکا با سال ها تجربه در زمینه طراحی ساختمان، هر نوع سبک مورد پسند را به بهترین نحو اجرا و پیاده سازی می نماید.  

نخست گروه آرکا نیازها و الویت های شما را به خوبی درک می نماید و با تبحر زیاد اقدام به طراحی می نماید. بعد از این که طرح مورد تأیید مشتری قرار می گیرد. اقدامات بعدی و مورد لزوم با سرعت و با کیفیت بالا به اجرا در می آیند. لازم به ذکر است که گروه معماری آرکا تمامی کارهای پروژه را از صفر تا صد به عهده می گیرد و پروژه را به صورت تمام و کمال تحویل می دهد.  

سایر فعالیت های گروه آرکا

همچنین شرکت آرکا در کلیه زمینه های ساخت و ساز اعم از مدیریت پیمان، طراحی داخلی، دکوراسیون داخلی، مشارکت در ساخت، معماری داخلی، پارتیشن بندی، بازسازی، غرفه سازی، اجاره غرفه، اجاره تجهیزات نمایشگاهی، برگزاری نمایشگاه، مراسم اداری، ایونت، کنفرانس، سمینار، برگزاری نمایشگاه مجازی، فروش مبلمان اداری و … فعالیت گسترده ای دارد.  

سایت فروشگاه تجهیزات نمایشگاهی و فروشگاه فروش میز، صندلی و کمد آرکا یکی از کامل ترین و مجهزترین سایت های فروشگاهی در این عرصه می باشند.  

در صورت تمایل می توانید از مشاوره های طراحان و دکوراتورها و … شرکت آرکا بهره مند گردید.  

تماس با ما 

ارتباط با گروه معماری آرکا از طریق شماره های تماس و شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام آرکا میسّر و امکان پذیر است.  

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

معایب روف گاردن

معایب روف گاردن

معایب روف گاردن مقدمه محبوبیت روف گاردن در طراحی ساختمان در طول سال ها افزایش یافته است. بر اساس آمارهای موجود پروژه های روف گاردن

ادامه مطلب »
دکوراسیون داخلی

اهداف دکوراسیون داخلی

اهداف دکوراسیون داخلی اهداف دکوراسیون داخلی چیست؟ دلیل صرف این حجم از هزینه و رعایت اصول مختلف در طراحی داخلی چیست؟ چرا باید به المان‌های

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (32) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (71) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (34) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (14)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏