بازسازی ساختمان چقدر زمان می برد

بازسازی ساختمان چقدر زمان می برد؟

مقدمه

مدت زمان شروع پروژه بازسازی و اتمام آن یکی از مسائل مهمی است که قصد داریم در این مقاله به آن بپردازیم. در صورتی که قصد بازسازی ساختمان خود را دارید تا پایان  این مقاله با ما همراه باشید. بازسازی ساختمان شامل کارهایی مثل سنگ کاری، کاشی کاری، نقاشی، برقکاری، تعویض و نصب تأسیسات، تعویض درها و پنجره ها دیوار چینی و … می شود.

الزاماً نباید تاریخ دقیقی برای مدت زمان بازسازی تعیین کنیم و مشخص کردن یک تاریخ حدودی می تواند برای کافی باشد. این عدد حدودی، همان متوسط مدت زمان بازسازی است که برای پروژه پیش بینی شده است و به این معنا است که انجام این پروژه چقدر زمان بر می باشد.

تعیین مدت زمان بازسازی یک پروژه به ساعات اداری در هر روز، روزهای تعطیل، نوع پروژه که همان شامل پروژه های اداری و ویلایی و آپارتمانی می باشد، اجازه کار در محل مورد نظر و موارد دیگری بستگی دارد.

بازسازی ساختمان چقدر زمان می برد

 

 

آیتم های مهم در تعیین مدت زمان بازسازی پروژه

مقدار بودجه، متراژ بازسازی، سلیقه و نظر کارفرما،  اضافه کردن یا حذف کردن بخشی در ساختمان، تعویض تأسیسات ساختمان، تخریب یا عدم تخریب، نوع کاربری و …. از جمله مواردی هستند که بر مدت زمان بازسازی ساختمان تأثیر فوق‌العاده‌ای دارند.

 عمق بازسازی از عوامل مهم تعیین زمان است. هر قدر بازسازی اساسی تر و عمیق تر باشد و انجام فرایند های جزئی تر و ظریف تر در آن بیشترشود قطعاً به مدت زمان بیشتری احتیاج دارد.

در قسمت بالا به نوع کاربری ساختمان اشاره کردیم. در ساختمان های مسکونی بازسازی با روند سریع تری پیش خواهد رفت. اما در ساختمان های غیر مسکونی و تجاری به دلیل این که در تایم های اداری که بخش عمده‌ای از ساعات روز را شامل می‌شوند نمی توان به بازسازی پرداخت مدت زمان بیشتری پیش بینی می شود.

بازسازی ساختمان چقدر زمان می برد

 

 

متراژ ساختمان

متراژ ساختمان مورد بازسازی یکی دیگر از عامل های تعیین کننده مدت زمان متوسط پروژه بازسازی می باشد. به تشخیص افراد متخصص ساختمان هایی با متراژ بیشتر به مدت زمان کم تری نسبت به ساختمان هایی با متراژ کم تر نیاز دارند چراکه در متراژ های بیشتر مشکلاتی نظیر دست و پا گیر بودن محیط وجود ندارد و نیروی کار می توانند خیلی سریع تر پروژه بازسازی را پیش ببرند.

آیتم های زیادی وجود دارند که می توانند در محاسبه متوسط مدت زمان بازسازی یک پروژه مؤثر باشند. قصد داریم به برخی از آن ها اشاره کوتاهی داشته باشیم: یکی از آیتم های پر اهمیت مسئله تخریب بخش هایی است که قرار است مورد بازسازی قرار گیرند. به نظر می‌رسد تخریب یکی از پر ریسک ترین و طولانی ترین قسمت های پروژه بازسازی باشد که مدت زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد.

قسمت های دیگری مثل کناف کاری، کف سازی و گچ کاری از آیتم های دیگری هستند که مدت زمان زیادی را به خود در پروژه بازسازی اختصاص می دهند.

از موارد مهم دیگری که در قسمت بالا نیز به آن اشاره کردیم محله و منطقه مورد بازسازی است. این که  برای دسترسی به محل مورد نظر چه مدت زمانی لازم است و آیا مقصد دارای ترافیک سنگین هست یا خیر در تمام طول پروژه بازسازی می تواند عامل تعیین کننده ای برای مدت زمان بازسازی باشد.

بازسازی ساختمان چقدر زمان می برد

 

 

آب و هوای فصلی

آب و هوا و فصلی که برای انجام پروژه بازسازی در نظر می گیریم بسیار مهم است. برای مثال در فصول سرد سال نیروی کار کم می باشد یا این که حجم کاری که نیروی کار در فصول سرد پیش می برند بسیار کم تر از فصل های دیگر است. بارش برف یا باران می تواند مدت زمان پروژه را نیز تحت تأثیر قرار دهد. برخی از قسمت های بنایی در پروژه بازسازی کاملاً در ارتباط مستقیم با درجه هوای آن منطقه دارند. از جمله این کارها می توان به گچ کاری و رنگ کاری و … اشاره کرد.

علاوه بر تمام مواردی که به آن ها اشاره کردیم در پروژه بازسازی اقدامات مهم تری وجود دارد که گاهاً زمان برتر از سایر کارهاست. اقداماتی از جمله اخذ مجوز یا پروانه ساختمانی، مجهز کردن کارگاه بازسازی ساختمان، پیدا کردن و انتخاب یک مهندس و پیمانکار برای طراحی داخلی ساختمان از جمله آیتم هایی هستند که شاید بیشتر از هر مورد دیگری زمان لازم داشته باشند.

در صورتی که پروژه بازسازی شما نیازمند اخذ مجوز باشد، اگر اشتباهات اداری در مراحل صدور این مجوز شکل گیرد طبیعتاً می‌تواند شروع انجام پروژه بازسازی ساختمان تان را به تأخیر بیندازد و این یعنی افزایش مدت زمان بازسازی.

بازسازی ساختمان چقدر زمان می برد

 

 

مصالح مورد نیاز برای بازسازی

 یکی دیگر از عامل های مهم روی تعیین مدت زمان بازسازی فروشنده مصالح می باشد. اگر مصالح را به موقع به محل کار ارسال نکند قطعاً کاری پیش نخواهد رفت و باعث افزایش مدت زمان بازسازی می شود.

گاهاً مشاجره های بین کارفرما و پیمانکار به وجود می آید و پروژه را تعطیل می‌کنند. همین امر باعث می شود که پروژه بازسازی دیرتر به اتمام برسد.

طبیعتاً با افزایش نیروی کار مدت زمان اتمام پروژه بازسازی سریع تر خواهد بود. با افزایش نیروی کاری و افزایش ساعت شیفت کاری مدت زمان متوسطه کم تری برای بازسازی لازم داریم اما به شرطی که کیفیت پروژه فدای کاهش مدت زمان بازسازی نگردد.

اگر فرآیند بازسازی با دقت بالایی انجام نشود خطرات و مشکلات جدی برای همسایگان، متحمل شدن هزینه های گزاف و افزایش مدت زمان بازسازی ساختمان از جمله مواردی هستند که ما را تهدید می کند.

مراحل آغاز عملیات پروژه بازسازی تا مرحله تکمیل پروژه بازسازی شاید به تقریب زمانی بین ۴ تا ۸ ماه از شما بگیرد. این مراحل شامل مرحله تحقیق، مرحله برنامه ریزی اصولی، مرحله قبل از ساخت و ساز، مرحله ساخت و ساز و مرحله تکمیل پروژه می شود.

در آخرین مرحله که پروژه بازسازی شما تکمیل می شود امکان دارد توسط سازمان ها و نهادهای ذیربط مورد تأیید نهایی قرار نگیرد و شما نتوانید تأییدیه های نهایی را از مؤسسات مربوطه درباره پروژه بازسازی ساختمان اخذ کنید. در این صورت پیمانکار موظف است هرگونه نقص و ایراد را پیگیری کند و نسبت به رفع آن اقدام نماید.

بازسازی ساختمان چقدر زمان می برد

 

سخن پایانی

در این مقاله به آیتم های اشاره کردیم که روی مدت زمان بازسازی ساختمان شما تأثیر گذار خواهند بود. با وجود چنین شرایطی شما باید برنامه ریزی منعطفی داشته باشید و زمان معقولی را برای انجام پروژه در نظر بگیرید. برای مشاوره و راهنمایی بیشتر با گروه معماری آرکا از طریق شماره های تماس و اینستاگرام آرکا ارتباط برقرار کنید. 

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

غرفه سازی در نمایشگاه کیش

غرفه سازی در نمایشگاه کیش

غرفه سازی در نمایشگاه کیش  غرفه سازی و ساخت غرفه در نمایشگاه‌های کیش: راهنمای کامل و حرفه‌ای  به دلیل مکان جغرافیایی خاص کیش، و جذابیت‌های

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (31) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (69) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (32) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (13)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏