هزینه ساخت ویلا

هزینه ساخت ویلا

هزینه ساخت ویلا با خانه معمولی یکسان نیست اما ساخت ویلا تقریباً شبیه ساخت یک خانه است. اصطلاح طراحی ویلا با انتظارات خاصی همراه بوده و این انتظارات اغلب به معنای تجمل است. به طور طبیعی، این بدان معناست که ساختن یک ویلای واقعی، گران‌ترین پروژه در زمینه ساخت خانه است.

آنها اغلب بزرگ‌تر از خانه‌های استاندارد هستند و از باکیفیت‌ترین متریال موجود استفاده می‌کنند. برای بسیاری از مردم، ویلا خانه رؤیایی آنها است و برای ساختن آن هیجان‌زده هستند. با ما همراه باشید تا با هزینه های ساخت یک ویلا آشنا شوید.

هزینه ساخت ویلا

ملاحظات کلی در رابطه با هزینه ساخت ویلا

قبل از اینکه تصمیم به ساخت ویلا بگیرید، باید مطمئن باشید که منابع مالی کافی در اختیار دارید. نه‌تنها باید به هزینه ساخت خانه خود فکر کنید، بلکه باید زمینی نیز در اختیار داشته باشید. هزینه مصالح و نیروی کار، ۷۵ درصد از کل هزینه‌های شما را تشکیل می‌دهند. همچنین باید یک معمار و پیمانکار ماهر استخدام کنید که می‌تواند ۱۰ تا ۲۰ درصد از هزینه کل پروژه را به خود اختصاص دهد. ملاحظات دیگری که در رابطه با هزینه قبل از ساخت هر نوع ویلا باید در نظر داشته باشید، از این قرارند:

  • قبل از شروع ساخت ‌و ساز ویلا، باید مجوز داشته باشید.  
  • در حالی‌که امیدوارید همه چیز مطابق با طرح پیش برود، آماده باشید تا مسائلی ظاهر شود که باید آنها را حل کنید.
  • پس از ساخت ویلا، شما باید مبلغی را برای چیدمان و تزئین آن هزینه کنید.
  • ممکن است نیاز به نصب راهرو داشته باشید که ممکن است تحت نظارت پیمانکارانی که درحال ساخت ویلا هستند، نباشد.
  • موقعیت مکانی شما نقش زیادی در هزینه کلی ویلا خواهد داشت.

هزینه ساخت ویلا

چه مواردی باعث افزایش هزینه ساخت ویلا می‌شود؟

پیش‌تر به هزینه ‌های طراحی ساختمان ویلایی به ‌طور کلی اشاره کردیم. هزینه ساخت ویلا در حال حاضر به طور متوسط ۸ تا ۱۲ میلیون تومان در هر مترمربع است. با این ‌حال، مواردی هستند که باعث افزایش هزینه‌ های ساخت ویلا می‌شوند و ممکن است این عدد را بزرگ تر کنند. در ادامه هر یک از این موارد را بررسی می‌کنیم.

تعداد طبقات

تعداد طبقات یک مورد از عواملی است که هزینه ‎های ساخت ویلا را افزایش می ‌دهد. ارتفاع هر طبقه در ویلا از واحد آپارتمانی بیشتر است (یک واحد آپارتمانی در حدود 2.70 الی 3 متر ارتفاع دارد). بنابراین با افزایش طبقات در مدل های ویلای تریبلکس (سه طبقه)، باید هزینه نصب آسانسور را نیز به سایر هزینه ‌ها اضافه کنیم.

هزینه ساخت ویلا

تعداد اتاق خواب

مسلماً تعداد اتاق بیشتر به معنای هزینه بیشتر است. برآورد هزینه ‌های تقریبی ساخت ویلا بر اساس تعداد اتاق، به این صورت است:

ویلای ۲ خواب کوچک حدود 1.120.000.000 تا 1.680.000.000 تومان 

ویلای ۳ خواب ‌بین 1.840.000 تا 2.640.000.000 تومان

ویلای ۴ خواب حدود 2.560.000.000 تا 3.840.000.000 تومان 

 

هزینه ساخت ویلا

تأثیر کیفیت مصالح بر هزینه ساخت ویلا

نوع مصالح، اتصالات و یراق‌ آلاتی که در ساخت ویلا انتخاب می‌کنید، میزان بودجه و هزینه‌ های شما را تغییر می ‌دهد. برای مثال اگر بخواهید از پارکت استفاده کنید، این یک هزینه اضافی است و نسبت به کف ‌پوش سرامیکی به بودجه بیشتری نیاز دارد.

 

هزینه ساخت ویلا

نوع اسکلت ویلا

هزینه‌ های ساخت ویلا بر اساس نوع اسکلت فلزی، بتنی، پیش‌ ساخته (سازهای ال اس اف) و چوبی متفاوت است. در ایران معمولاً برای ساخت ویلا از اسکلت ‌های بتنی و فلزی استفاده می‌شود. این دو نوع سازه، از نظر ایمنی و مقاومت در برابر زلزله، نسبت به هم ارجحیتی ندارند. اما استفاده از اسکلت بتنی به‌ صرفه ‌تر است و ۲۵ درصد از هزینه ساخت ویلا را کاهش می ‌دهد.

به ‎هر حال، استفاده از سازه بتنی محبوبیت بیشتری دارد. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که سبک طراحی و نوع محاسبات سازه نیز در هزینه‎ های ساخت ویلا مؤثر است. فاصله بین ستون ‌ها و ابعاد آن‎ ها باید بهینه شوند و در بهترین شکل ممکن قرار بگیرند.

هزینه ساخت ویلا

تأسیسات ویلا

انواع مختلفی از سیستم ‌های تأسیساتی برای ساخت ویلا وجود دارند که هرکدام معایب و مزایای خاص خود را دارند. به‌ هر حال، انتخاب هر یک از آنها بودجه متفاوتی را می‌ طلبد. برای مثال انتخاب سیستم گرمایشی بخاری و شومینه نسبت سیستم داکت اسپلیت یا گرمایش از کف هزینه بیشتری را به دنبال خواهد داشت.

هزینه ساخت ویلا

ساخت استخر

ساخت استخر در محوطه ویلا نسبت به سایر موارد ضرورت کمتری دارد و لی برای افزایش رفاه گزینه جذابی به ‌حساب می ‌آید. قبل از اقدام به ساخت یک استخر باید تمام اطلاعات مربوط به نوع سازه و تأسیسات لازم برای این کار را در اختیار داشته باشید.

هزینه ساخت ویلا

تأثیر سبک طراحی بر هزینه ساخت ویلا

سبک طراحی نیز در ساخت ویلا متفاوت است. در برخی موارد برای طراحی نمای ساختمان از سبک کلاسیک و سنتی استفاده می‌ شود. این شیوه، مواد سنگی زیادی را می‌طلبد و هزینه‌ ها را بالا می‌برد. البته سبک طراحی مدرن نیز ممکن به دلیل پیچیدگی بالا و یا استفاده زیاد از چوب در نما، افزایش هزینه ‌ها را به دنبال داشته باشد.

نوع طراحی سقف ویلا نیز یک عامل مهم در افزایش هزینه است. بسته به مکانی که ویلا در آن ساخته می ‌شود، این موضوع متفاوت خواهد بود. در مناطق شمالی کشور به دلیل بارندگی زیاد از سقف‌ های شیب‌ دار استفاده می ‌شود. از سوی دیگر، در مناطق سردسیری علاوه بر سقف شیب‌ دار از سقف بتنی نیز برای عایق کردن بنا در برابر سرما استفاده می‌ شود.

هزینه ساخت ویلا

دکوراسیون داخلی و محوطه‌ سازی

پس از اتمام ساخت ویلا نوبت به تزئین فضای داخلی می ‌رسد. گزینه ‌هایی که برای دکوراسیون داخلی ویلا انتخاب می‌ کنید، هر یک به بودجه متفاوتی نیاز دارند و ممکن است هزینه ساخت ویلا را به حد زیادی افزایش دهند. طراحی کابینت، نوع شیرآلات، نورپردازی، طراحی دیوار، طراحی سقف کاذب و غیره، مواردی هستند که برای طراحی فضای داخل ویلا استفاده می‌کنید و قطعاً تأثیر زیادی بر زیبایی و جذابیت ویلا خواهند داشت.

محوطه‌ سازی ویلا نیز یکی از گزینه‌ های پیش رو دررابطه‌ با افزایش هزینه ‌های ساخت ویلا است. دیوارکشی، تراس، فضای سبز، اختصاص فضا به پارکینگ و رفت ‌و آمد به ویلا، آلاچیق و … در زمره موارد مربوط به محوطه ‌سازی قرار می ‌گیرند. به ‌طور کلی ۲۰ الی ۳۰ درصد از هزینه‌ های خود را باید به محوطه ‌سازی و طراحی دکوراسیون داخلی اختصاص دهید.

هزینه ساخت ویلا

جمع‌ بندی

برای ساخت ویلا، کارهای زیادی از جمله آماده‌ سازی زمین، کار فونداسیون، چارچوب ‌بندی، لوله‌کشی و برق انجام می‌شود. بنابراین بهتر است برای تمام ‌کارهای مرتبط با ساخت ویلا از افراد حرفه ‌ای استفاده کنید. انتخاب پیمانکار خبره و یک گروه طراحی مناسب، شما در این مسیر به ‌خوبی هدایت خواهد کرد. اگر تجربه‌ای در زمینه ساخت ویلا دارید با ما در میان بگذارید.

هزینه ساخت ویلا

گروه معماری آرکا

گروه معماری آرکا با سال ها تجربه در زمینه طراحی ویلا و طراحی ساختمان، هر نوع سبک مورد پسند را به بهترین نحو اجرا و پیاده سازی می نماید.  

نخست گروه آرکا نیازها و الویت های شما را به خوبی درک می نماید و با تبحر زیاد اقدام به طراحی می نماید. بعد از این که طرح مورد تأیید مشتری قرار می گیرد. اقدامات بعدی و مورد لزوم با سرعت و با کیفیت بالا به اجرا در می آیند. لازم به ذکر است که گروه معماری آرکا تمامی کارهای پروژه را از صفر تا صد به عهده می گیرد و پروژه را به صورت تمام و کمال تحویل می دهد.  

سایر فعالیت های گروه آرکا

شرکت آرکا در کلیه زمینه های ساخت و ساز اعم از مدیریت پیمان، معماری داخلی، طراحی داخلی، دکوراسیون داخلی، مشارکت در ساخت، پارتیشن بندی و بازسازی فعالیت گسترده ای دارد.  

فعالیت های دیگر آرکا شامل غرفه سازی، اجاره غرفه، اجاره تجهیزات نمایشگاهی، برگزاری نمایشگاه، برگزاری نمایشگاه مجازی، برگزاری مراسم اداری، ایونت، کنفرانس، سمینار، فروش مبلمان اداری و … می شود.  

سایت فروشگاه تجهیزات نمایشگاهی و فروشگاه فروش میز، صندلی و کمد آرکا یکی از کامل ترین و مجهزترین سایت های فروشگاهی در این عرصه می باشند.  

در صورت تمایل می توانید از مشاوره های طراحان و دکوراتورها و … شرکت آرکا بهره مند گردید.  

تماس با ما 

ارتباط با گروه معماری آرکا از طریق شماره های تماس و شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام آرکا میسّر و امکان پذیر است.

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

بازسازی سرویس بهداشتی

بازسازی سرویس بهداشتی

بازسازی سرویس بهداشتی مقدمه برای این که بتوانید درک درستی از بازسازی سرویس بهداشتی داشته باشید لازم است در ابتدا بدانید بازسازی ساختمان دقیقاً چیست.

ادامه مطلب »
دکوراسیون داخلی مدرن

دکوراسیون داخلی مدرن

دکوراسیون داخلی مدرن دکوراسیون داخلی مدرن را می توان برای منزل و محل کار  چه بزرگ و چه کوچک به کار برد. می توانید به

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (31) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (69) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (32) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (13)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏