بازسازی زیرزمین

بازسازی زیرزمین

مقدمه

برای بالابردن ارزش و فضای قابل استفاده ی خانه، یکی از بهترین کارهایی که می توانید انجام دهید بازسازی ساختمان است. زیرزمین یکی از مکان هایی است که در اغلب اوقات از آن تنها به عنوان انباری برای جا دادن وسایل غیر ضروری استفاده می شود. اما زیرزمین کاربردی بسیار بیشتر از این ها را دارد.

ایجاد تغییرات کاربردی در زیرزمین خانه یکی از مواردی است که اغلب اوقات نادیده گرفته می شود. یکی از چالش برانگیزترین بخش های خانه برای بازسازی و تغییر دکوراسیون، زیرزمین است. یک زیرزمین متروک گرچه امکان جا دادن وسایل اضافی را به شما می دهد اما اگر این فضا را بازسازی کنید می توانید کارایی همان فضا را به چندین برابر افزایش دهید. شما می توانید با بازسازی فضای زیرزمین و ایجاد تغییرات در آن، آن جا را به فضایی دلنشین و دوست داشتنی تبدیل کنید.

بازسازی زیرزمین

 

 

مزایای بازسازی زیرزمین

بازسازی فضای زیرزمین چندین مزیت برای شما دارد، برای مثال:

  • استفاده بهینه از فضای غیر قابل استفاده ی ساختمان
  • ایجاد کاربری جدید و بهره‌وری از فضای ساختمان
  • استفاده تجاری و اجاره دادن زیرزمین
  • ایجاد فضای اضافی برای کاربردهای مختلف مانند حمام، سرویس بهداشتی یا اتاق خواب.

بازسازی زیرزمین

 

 

مراحل بازسازی زیرزمین

برای بازسازی زیرزمین خود، ابتدا باید کاربرد زیرزمین را انتخاب کنید و سپس بقیه ی مراحل را طی کنید. این موضوع به شما کمک می‌ کند تا بدانید آن زیرزمین متروک و دست نخورده قرار است به چه مکانی تبدیل شود. برای بازسازی آن به چه مقدار بودجه نیازمند هستید.

ممکن است شما تصمیم بگیرید زیرزمین را به محلی برای کار، اتاق مهمان، اتاقی برای ورزش، محل استراحت، محلی برای بازی کودکان یا انباری طبقه بندی شده برای مواد غذایی تبدیل کنید. البته باید به این نکته نیز اشاره کنیم که شما می توانید از زیرزمین خانه ی خود استفاده های تجاری نیز داشته باشید. فقط کافی است مجوزهای لازم را از شهرداری تهیه کنید. معمولاً زیرزمین خانه ها، تاریک ترین فضای هر خانه هستند. به همین دلیل به شما توصیه می کنیم که با انتخاب رنگ های خنثی یا پاستیلی آن جا را به محیطی روشن تبدیل کنید.

بازسازی زیرزمین

 

 

نکات مهم در دکوراسیون داخلی زیرزمین

در دکوراسیون داخلی اِلمان های زیبایی مانند رنگ، بافت، مواد و طراحی، همه و همه در ایجاد سبک شما در دکوراسیون داخلی نقش دارند. یکی دیگر از موارد مهم که باید به آن دقت کنید نورپردازی مناسب است. از آن جا که زیرزمین ها معمولاً نور بسیار مناسبی ندارند و پایین تر از سطح زمین هستند، باید با نورپردازی مناسب این نقص را برطرف کنید.

قبل از ایجاد تغییرات حتماً مدت زمانی را در زیرزمین خانه ی خود بگذرانید. این گونه به راحتی می توانید تصمیم بگیرید که می خواهید چگونه از آن مکان استفاده کنید. زیرا انتخاب شما برای یک زیرزمین رویایی ممکن است موجب تغییر همه چیز شود.

بعد از انتخاب کاربرد زیرزمین باید بودجه خود را تعیین کنید. شما باید برآوردهایی برای هزینه های تغییرات داشته باشید تا بتوانید بهتر تصمیم را بگیرید که از چه مواد و مصالحی می خواهید استفاده کنید. این کار به شما کمک می کند تا راحت تر گزینه های پیش رو را بررسی کنید. در مرحله ی بعد شما باید فضای زیرزمین خود را پاک سازی کنید و فضای لازم برای تغییرات را ایجاد نمایید.

بازسازی زیرزمین

 

 

مراحل بازسازی زیرزمین

 

خارج کردن وسایل اضافی:

برای شروع این مرحله، لازم است همه ی وسایلی که فضای زیرزمین را اشغال کرده اند از آن جا خارج نمایید. ممکن است سال ها از آن مکان به عنوان انباری برای جای دادن وسایل غیر ضروری استفاده کرده باشید. اکنون نیاز است همه ی آن وسایل را تخلیه کنید. پس از تخلیه، شما باید زیرزمین را تمیز کنید تا متخصصان و طراحان بتوانند با دید بازتری طراحی را انجام دهند و به شما قیمت دقیق تری را بگویند.

 

برطرف کردن رطوبت:

در این مرحله‌، باید رطوبت زیرزمین را برطرف کنید. وقتی از زیرزمین خود به عنوان انباری استفاده می کنید، ممکن است رطوبت آن جا برای شما نگران کننده نباشد. بهتر است بدانید رطوبت نسبی زیرزمین باید زیر ۵۰ درصد باشد. در رطوبت های بالاتر، خطر رشد قارچ و کپک وجود دارد. میزان رطوبت زیرزمین خود را می توانید با کمک متخصصان آزمایش کنید.

 

عایق کاری دیوارها:

 در مرحله ی بعد، شما باید دیوارهای زیرزمین را عایق بندی کنید. این کار مانع از هدررفت انرژی و مصرف بهینه آن، انجام می شود.

 

طراحی پلن زیرزمین:

قبل از شروع کار خود، باید وقتی را برای ترسیم نقشه اختصاص دهید. ممکن است زیرزمین شما به طراحی و نصب سیستم های لوله‌ کشی اب و برق و گاز، احتیاج داشته باشد.

بازسازی زیرزمین

 

 

دیوارکشی:

بعد از ترسیم نقشه ها نوبت به دیوار کشی و بنایی می رسد. در این مرحله، باید دیوارهای زیرزمین را تکمیل کنید. چنانچه فضای بزرگی دارید و قصد اضافه کردن اتاقی را دارید باید دیواری اضافه کنید. اگر نیاز به دیوار اضافی نداشته باشید کار راحت تری خواهید داشت.

 

رنگ آمیزی:

با توجه به استفاده ی شما در گذشته از زیرزمین ممکن است به چندین لایه رنگ نیاز پیدا کنید.

 

نصب کف پوش مناسب:

در این مرحله، با توجه به این که زیرزمین همیشه در معرض رطوبت قرار دارد باید کف پوش مناسبی انتخاب کنید. ما به شما کف پوش های مقاوم در برابر رطوبت و یا کف پوش های ضد آب را پیشنهاد می کنیم.

 

انتخاب تجهیزات مناسب:

در نهایت به سراغ آخرین مرحله از بازسازی زیرزمین می رویم. باید برای زیرزمین خود تجهیزات مناسبی را بر اساس نوع کاربرد زیرزمین تهیه کنید. در این مرحله شما باید وسایل و لوازم مورد نیاز خود برای استفاده از زیرزمین را تهیه کنید. اضافه کردن این جزئیات، باعث تکمیل و زیباتر شدن فضا می شود. شما می توانید با اضافه کردن مبلمان، سینمای خانگی، کتابخانه، تصاویر و قاب ها بر روی دیوار، آن مکان پِرت و متروک را به محیطی زیبا و دلنشین تبدیل کنید.

بازسازی زیرزمین

 

کلام پایانی

زیرزمین ساختمان، یک مکان متروک و ناقص برای قرار دادن وسایل اضافی نیست. تبدیل زیرزمین به یک مکان کاربردی برای هر کس می تواند معنایی متفاوت داشته باشد. با این وجود، این یک روش متفاوت اثبات شده است که برای اکثر افراد کارایی دارد و بیشتر مردم آن را می پسندند. شما با کم ترین هزینه و امکانات می توانید آن جا را به محلی راحت، امن، زیبا با حریم خصوصی بیشتر تبدیل کنید. ایجاد این تغییرات، یک فضای کاربردی و جدید را به شما می دهد.

برای مشاوره و راهنمایی بیشتر می توانید با مشاورین گروه معماری آرکا از طریق شماره های تماس و یا اینستاگرام آرکا تماس حاصل نمایید.

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

بازسازی محوطه

بازسازی محوطه

بازسازی محوطه مقدمه یکی از لذت بخش ترین بخش های خانه، ویلا یا شرکت؛ محوطه یا حیاط آن است. این فضا در بازسازی ساختمان موجب

ادامه مطلب »
پارتیشن نیویورکی چیست

پارتیشن نیویورکی چیست

پارتیشن نیویورکی چیست مقدمه پارتیشن نیویورکی یکی از انواع پارتیشن‌ اداری جهت تقسیم‌بندی فضا است. این نوع پارتیشن از جنس شیشه است و طراحی آن

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (31) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (69) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (32) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (13)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏