فهرست مطالب
Toggleپارتیشن بندی ادارات دولتی
مقدمه
پارتیشن اداری با هدف جداسازی و استفاده بهینه از محیط اداری مورد استفاده قرار میگیرد و جایگزین زیبا و مقرون به صرفهای به جای دیوارکشی است. پارتیشنها شامل جداکنندهها، پنجرهها، پردهها، چوب یا شیشه هستند و با هدف حفظ حریم خصوصی، بهبود آکوستیک و مدیریت فضا در ادارات استفاده میشوند. همچنین برخی از پارتیشنها انعطاف پذیر و قابل تغییر هستند و میتوانید با توجه به نیاز و فعالیت اداره یا سازمان به سرعت و به طور موثر آن را با شرایط تطبیق دهید. در نهایت استفاده از پارتیشن اداری باعث کاهش هزینه ساختاری، نصب و تغییرات در فضای اداری میشود.
کارایی پارتیشن اداری
پارتیشنهای اداری از چوب، شیشه، ام دی اف، آلومینیوم، pvc یا ترکیبی از متریالهای مختلف ساخته میشوند و قابل ترمیم یا رنگ آمیزی هستند. این پارتیشنها در طرحها، رنگها و ابعاد مختلف تولید میشوند و میتوانید با توجه به نوع دکوراسیون و متناسب با مبلمان آنها را انتخاب کنید. برای انتخاب متریال مناسب پارتیشن اداری باید به فضا و کاربری مورد نظر، استایل دکوراسیون و بودجه توجه کنید. در صورت عدم استفاده از پارتیشن اداری حریم خصوصی بین کارکنان وجود نخواهد داشت و به دلیل وجود بینظمی کارها به درستی انجام نمیشود.
کاربردهای پارتیشن اداری
از جمله کاربرد پارتیشنبندی اداری در فضاهای اداری عبارتند از:
- پارتیشنبندی در دفاتر با چیدمان اداری باز
- پارتیشنبندی در اتاق کنفرانس
- پارتیشنبندی در دفاتر اجرایی
- پارتیشنبندی در قسمت پذیرایی و ورودی
از دیگر کاراییهای پارتیشن اداری میتوانیم به موارد زیر نیز اشاره کنیم:
- پارتیشنهای دو جداره به عنوان عایق صوتی استفاده میشوند و از عبور صدا جلوگیری میکنند. این پارتیشنها در طراحی اتاق کنفرانس کاربرد ویژهای دارند.
- یکی از کارایی پارتیشن اداری ایجاد یک مکان مناسب برای قرارگیری وسایل تزئینی و گلدان است. حتی میتوان از این پارتیشنها به عنوان کمد برای قرار دادن وسایل و مدارک یا نصب باندهای شبکه و برق استفاده کرد.
- پارتیشنهای اداری به عنوان کتابخانه نیز قابل استفاده هستند و یک نمای زیبا در محیط کار ایجاد میکنند که استفاده بهینه از فضا را نیز به دنبال خواهد داشت.
به طور کلی پارتیشنبندی در ادارات باعث ایجاد فضای مستقل برای کارمندان و زیباسازی فضا میشود و به پویایی کارمندان و جذب بیشتر ارباب رجوع کمک میکند. طراحی دکوراسیون داخلی نقش مهمی در اجرای پارتیشن اداری استاندارد دارد. برای مثال متریال مورد استفاده در ساخت پارتیشن باید با متریال دکوراسیون داخلی اداره هماهنگ باشد.
انواع پارتیشنبندی اداری
هر کدام از پارتیشنبندی اداری ویژگی و مزایای خاصی دارند. در این بخش رایجترین انواع پارتیشن اداری را معرفی میکنیم.
• کابین بندی با پارتیشن اداری
یکی از روشهای استفاده از پارتیشن اداری، کابین بندی است. کابین بندی شامل پانلهایی است که فضای کاری را از یکدیگر جدا میکند و ضمن حفظ حریم خصوصی امکان تعامل و همکاری بین همکاران نیز برقرار خواهد کرد. این نوع پارتیشنبندی در طرح بندی اداری باز محبوب است و در پیکربندیها و ارتفاعهای مختلف قابل اجرا خواهد بود.
• پارتیشن اداری شیشهای
پارتیشن شیشهای یک انتخاب مدرن، شیک و شفاف برای فضای اداری است که اجازه میدهد نور طبیعی در فضا جریان داشته باشد. این نوع پارتیشنبندی به صورت قاب دار یا بدون قاب قابل اجرا است و اغلب در دفاتر اداری، اتاق کنفرانس و قسمت پذیرایی استفاده میشود. این نوع پارتیشن میتواند یک فضای مینیمال و مدرن اداری ایجاد کند که حتی در صورت کوچک بودن فضا نیز دلگیر نخواهد بود زیرا یک محیط پرنور در اختیار کارکنان قرار میدهد.
برای ساخت این پارتیشن از شیشههای تک جداره یا دو جداره یا شیشههای مات، شفاف و طرحدار استفاده میشود که این مسئله باعث افزایش انعطاف پذیری محیط کار میگردد و محیط کسل کننده و بیروح فضای کار را جذابتر خواهد کرد. پارتیشنهای شیشهای میتوانند درون فرمهای مختلف متریال از جمله استیل و آلومینیوم قرار بگیرند و با ایجاد روکش تیره روی فریمها جذابتر و مدرنتر به نظر برسند.
• پارتیشن اداری چوبی
پارتیشن چوبی از جنس ام دی اف ساخته میشود و قابل ترکیب با متریالهایی مانند شیشه است. به همین دلیل میتواند برای سبک دکوراسیون اداری مدرن نیز از آن استفاده گردد. یکی از مزایای پارتیشن چوبی امکان نصب قفسه یا فایل چوبی روی آن است تا فضای بیشتری در اختیار کارکنان قرار بگیرد. علاوه بر این چوب یک متریال مقرون به صرفه در پارتیشنبندی ادارات است.
• پارتیشن قابل جداسازی
پارتیشن قابل جداسازی یا پارتیشن همه کاره و منعطف دارای قابلیت نصب آسان با امکان پیکربندی مجدد است که میتوان برای چیدمانهای مختلف از آن استفاده کرد.
• پارتیشن مدولار
پارتیشن اداری مدولار قابل تنظیم و قابل سازگاری با چیدمانهای مختلف اداری است و با امکان پیکربندی میتواند نیازهای متغیر دفتر را نیز برآورده کند. کاربرد این پارتیشنها اغلب در دفاتر پلان باز است که در طرحها و پرداختهای مختلف موجود هستند.
• پارتیشن اداری آکوستیک
با استفاده از صفحههای آکوستیک میتوان نوع دیگری از پارتیشنبندی ادارات را ایجاد کرد که سبکی قدیمی دارند و در قسمت زیرین صفحات آکوستیک چرخهای کوچکی طراحی میشود تا جابجایی یا حمل و نقل آنها آسان باشد. این صفحات ضخامت بالایی دارند و به همین دلیل باعث کاهش سر و صدای محیط میشوند.
مزایای پارتیشنبندی در ادارات
- نصب آسان و راحت در مدت زمان کوتاه
- ایجاد عایق صوتی در فضا(ایجاد فضای بدون سر و صدا و آرامش بخش برای فعالیت کارکنان)
- امکان نصب کرکره مدرن برای حفظ حریم خصوصی
- امکان استفاده از تکنولوژی نانو برای ضدحرارت و ضدآب کردن پارتیشنها
- قابلیت جابجایی آسان بدون آسیب به دیوار و سقف
- امکان بزرگ و کوچک کردن محیط کاری بدون محدودیت
- دارای طول عمر بالا
- قیمت مقرون به صرفه
نتیجهگیری
با نصب پارتیشن اداری آرامش و امنیت را به محل کار خود هدیه خواهید داد. این پارتیشنها یک انتخاب مدرن برای افزایش ارزش دفتر کار و افزایش بهرهوری و همکاری و رفاه کارکنان هستند که در نهایت باعث افزایش پتانسیل شرکت خواهند شد.
در خرید پارتیشن اداری باید به نیازها و عملکردهای خاص محیط اداری توجه کنید. در صورتی که در این زمینه احتیاج به راهنمایی دارید میتوانید با کارشناسان و مشاوران گروه معماری آرکا در ارتباط باشید و با ویژگیها، مراحل نصب و هزینه پارتیشنبندی ادارات آشنا شوید.
تیم حرفهای آرکا دارای سالها تجربه در زمینه پارتیشنبندی اداری میباشد. برای راهنمایی و مشاوره بیشتر با کارشناسان آرکا از طریق شمارههای تماس یا اینستاگرام آرکا اقدام نمایید. همچنین، پیشنهاد میکنیم مقالات ذیل را نیز مطالعه نمایید.