فهرست مطالب
Toggleپارتیشن شیشهای تک جداره
مقدمه
پارتیشن شیشهای تک جداره برای تفکیک فضاهای اداری، مسکونی و … کاربرد دارد. پارتیشن شیشه ای معمولاً در دو مدل فریمدار و فریملِس تولید میشوند. در این مقاله انواع پارتیشنهای شیشهای تک جداره را بررسی میکنیم و تفاوت آنها را توضیح میدهیم.
پارتیشن شیشهای تک جداره فریملِس
در صورتی که با محدودیت فضا در طراحی دکوراسیون داخلی روبرو هستید و میخواهید از حداکثر فضای موجود استفاده کنید خرید پارتیشن شیشهای تک جداره فریم لس یک گزینه مناسب برای شما خواهد بود. در این مدل پارتیشن، قطر فریمهای آلومینیومی کم است و استفاده حداقلی از پروفیل باعث شده تا کمترین فضا توسط این پارتیشنها اشغال شود.
به همین دلیل این پارتیشن اداری که تمام فضای شیشه آن آزاد است مساحت چندانی از دفتر کار کم نخواهد کرد و بیشترین میزان نور و شفافیت را در محیط ایجاد میکند. پارتیشنهای فریم لس برای سبک مدرن مناسب هستند و فقط به سقف و کف متصل میشوند و هیچگونه پروفیل عمودی بین شیشهها قرار نمیگیرد.
پارتیشن شیشهای تک جداره فریمدار
پارتیشن تک جداره فریمدار از اطراف توسط پروفیل آلومینیومی محدود شده است. به این صورت که بخشهایی از شیشه با قطرهای متنوعی از آلومینیوم پوشیده میشود و نحوه قرارگیری فریمها نیز متفاوت خواهد بود. پارتیشنهای فریم دار برای سبکهای مدرن و کلاسیک مناسب هستند و نسبت به پارتیشن بدون فریم مقاومت بالایی دارند و عایق بهتری در برابر صدا خواهند بود. این پارتیشنها به دلیل وجود پروفیلهای عمودی باعث شلوغ دیده شدن محیط میشوند.
پارتیشن شیشهای متحرک تک جداره
پارتیشن شیشهای تک جداره متحرک دارای بخش متحرک با قابلیت جابجایی است که معمولاً در محیطهایی که با محدودیت فضا روبرو هستند استفاده میشود تا از فضای موجود بیشترین بهرهبرداری صورت گیرد. این پارتیشنها در محیطهای اداری کاربرد ویژهای دارند.
کاربرد پارتیشن شیشهای تک جداره
استفاده از پارتیشن شیشهای در منزل یا محیط کار باعث میشود که بدون ایجاد محدودیت دید افراد حریم خصوصی آنها حفظ شود و تا حدودی نیز از عبور صدا جلوگیری گردد. پارتیشنهای شیشهای به دو صورت(پارتیشن شیشهای ریلی و پارتیشن شیشهای تاشو یا لولایی) قابل نصب هستند که از دو قسمت شامل شیشه ثابت و شیشه متحرک تشکیل شدهاند. از جمله موارد کاربرد پارتیشن شیشهای تک جداره میتوانیم به استفاده از آن برای تفکیک اتاق جلسات، کابینهای خصوصی و تفکیک بخشهای مختلف در محیطهای تجاری مانند فروشگاهها، نمایشگاهها و مراکز خرید یا تفکیک فضاهای مسکونی در آشپزخانه، بالکن و … اشاره کنیم.
ویژگیهای پارتیشن شیشهای تک جداره
پروفیل استفاده شده در پارتیشن تک جداره از جنس آلومینیوم است که مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی و خوردگی دارد. شیشه به کار رفته در این پارتیشنها نیز از نوع سکوریت است که مقاومت بالایی در برابر شکستگی دارد. در صورت استفاده از شیشه لمینت نیز این مقاومت تا چندین برابر افزایش مییابد. ضخامت شیشههای سکوریت در ساخت پارتیشن شیشهای تک جداره بین ۸ تا ۱۰ میلیمتر است که به دوام بالا و کاهش آلودگی صوتی کمک میکند. شفافیت این پارتیشنها نیز یکی از مزایای پارتیشن شیشهای تک جداره است که نیاز به روشنایی مصنوعی را در روز کاهش میدهد و در نتیجه باعث صرفهجویی در مصرف برق میشود.
تفاوت پارتیشن شیشهای تک جداره و دو جداره
- ابعاد و ضخامت کمتر پارتیشن تک جداره
- عملکرد ضعیفتر پارتیشن تک جداره در برابر صوت و محدود کردن دید نسبت به پارتیشن دو جداره
- قیمت مناسبتر و مقرون به صرفه تر پارتیشن تک جداره
مزایای پارتیشن شیشهای تک جداره
- قابلیت نصب دربهای مختلف شیشهای، چوبی و …
- نصب آسان و سریع نسبت به سازههای سنتی(آجری و بتنی)
- قابلیت طراحی با شیشههای مختلف(هوشمند، مات، رنگی، طرحدار و …)
- امکان طراحی با طیفهای مختلف رنگهای آنادایز پروفیلهای آلومینیومی
- ایجاد حریم خصوصی برای افراد
- کاهش آلودگی صوتی
- کاهش هدر رفت انرژی(کاهش هزینههای انرژی)
- امکان انتقال نور در محیط
- امکان نصب برچسب تبلیغات روی پارتیشن تک جداره شیشهای
- قابلیت جابجایی در برخی مدلها(قابل استفاده در فضاهای موقت و امکان تغییر دکوراسیون)
- نگهداری آسان و هزینه نگهداری پایین
- امکان فضاسازی منعطف بدون ایجاد انسداد کامل
قیمت پارتیشن شیشهای تک جداره
قیمت پارتیشن شیشهای تک جداره به عوامل مختلفی از جمله متراژ پروژه، متریال مصرفی، نوع درب و یراق آلات، نوع شیشه و … بستگی دارد.
نتیجهگیری
برای سفارش پارتیشن شیشهای اداری یا مسکونی تک جداره میتوانید به تجربه و تخصص گروه معماری آرکا تکیه کنید و مشاورههای لازم برای خرید بهترین پارتیشن شیشهای تک جداره را به صورت رایگان از کارشناسان و مشاوران مجموعه دریافت نمایید.
تیم حرفهای آرکا دارای سالها تجربه در زمینه پارتیشنبندی اداری میباشد. برای راهنمایی و مشاوره بیشتر با کارشناسان آرکا از طریق شمارههای تماس یا اینستاگرام آرکا اقدام نمایید. همچنین، پیشنهاد میکنیم مقالات ذیل را نیز مطالعه نمایید.