فسخ قرارداد مدیریت پیمان

فسخ قرارداد مدیریت پیمان

فسخ قرارداد مدیریت پیمان و هر آنچه که در ارتباط با مدیریت پیمان وجود دارد را بررسی می نماییم. شما می توانید با مطالعه ی این مقاله تا انتها پاسخ رایج ترین سؤال های مرتبط خود را به صورت کاملاً رایگان دریافت کنید.  

مدیریت پیمان

مدیریت پیمان (Management Contracting) چیست؟

قبل از این که به بررسی هر موضوع دیگری بپردازیم بهتر است یک تعریف کلی ارائه دهیم از این که مدیریت پیمان چیست. تا سایر مواردی را که در ادامه شرح داده و مورد بررسی قرار می دهیم بهتر و کامل تر درک کنید.

 به بیان کاملاً ساده و قابل هم مدیریت پیمان به قراردادی گفته می شود که در آن یک فرد کاملاً متخصص و با تجربه را برای کنترل و مدیریت کردن پروژه و مراحل آن، انتخاب یا منصوب می کنند. البته که مفهوم مدیریت پیمان از نام آن به طور کامل مشخص است و مورد نامفهومی در آن وجود ندارد. فردی که به عنوان مدیر پیمان مشخص می شود، وظیفه دارد تمامی موارد مرتبط و مورد نیاز با پروژه ی ساخت و ساز را بر عهده بگیرد.

این موارد شامل تعیین چارت سازمانی، استخدام نیرو ها با حرفه های مختلف جهت ساخت و ساز و … می شود. مسئولیت تمامی وظایف اشاره شده بر عهده ی فرد منتخب برای مدیریت پیمان می باشد.

مدیریت پیمانکاری دست مزد خود را برای انجام دادن فعالیت های اشاره شده را دریافت خواهد کرد. نکته ای که در این باره وجود دارد و باید مورد توجه ویژه ای قرار گرفته شود. این است که فردی که وظیفه ساخت و ساز را بر عهده دارد یا همان پیمانکار باید در قرارداد منعقد شده میزان سود دریافتی خود را به روشنی بیان کند.

به دلیل تخصصی که فرد پیمانکار دارد سود خود را به صورت درصدی از کل پروژه دریافت می کند. با استفاده از این روش می توان سرعت اجرای پروژه ها را به بیشترین میزان خود رساند. در ادامه به بررسی هر آنچه که در ارتباط با قرارداد مدیریت پیمان وجود دارد خواهیم پرداخت.

مدیریت پیمان

فسخ قرارداد مدیریت پیمان

قرارداد مدیریت پیمان نیز همانند هر نوع قرارداد دیگری دارای یک شرایط خاص و قوانین مرتبط می باشد. در بسیاری از موارد دیده می شود که بین کارفرما و فردی که مدیریت پیمان را بر عهده دارد مشکلات مختلف به وجود آمده است.

در نهایت یکی از طرفین خواستار فسخ قرارداد مدیریت پیمان می شود. اما نکته ای که در این باره وجود دارد و باید مورد توجه ویژه ای قرار گرفته شود این است که فسخ قرارداد مدیریت پیمان نیز همانند فسخ هر قرارداد دیگری باید تحت شرایط و قوانین خاص خود انجام شود.

به طور معمول با توجه به شرایط پیمان عمومی قابل انجام می باشد. همان طور که در قسمت های قبل اشاره کردیم قرارداد مدیریت پیمان به قراردادی گفته می شود که بین کارفرما و مدیر پیمان منعقد می شود. در آن به صورت کامل حد و حدود مدیریت پیمان مشخص شده است تا از ضرر و سوء استفاده های احتمالی جلوگیری شود.

مدیریت پیمان

شرایط عمومی و شرایط اختصاصی قرارداد مدیریت پیمان

همان طور که اطلاع دارید در قرارداد مدیریت پیمان شرایط خصوصی و عمومی به صورت کاملاً دقیق و واضح بیان می شود و در نهایت به امضا می رسد. توجه داشته باشید که تمامی مواردی که در شرایط عمومی بیان و مورد بررسی قرار گرفته می شوند جزء تعهدات تبعی به حساب می آیند که در فسخ قرارداد مدیریت پیمان از اهمیت بسیاری برخوردار می باشند. تعهدات تبعی به یکسری از تعهدات خاص گفته می شود که قابلیت پیگیری قانونی را دارند و قابل پیگیری توسط قانون می باشند.

مدیریت پیمان

تفاوت شرایط عمومی و اختصاصی در قرارداد های مدیت پیمان

مهم ترین تفاوتی که بین شرایط خصوصی و شرایط عمومی قرارداد های مدیریت پیمان وجود دارد. این است که شرایط عمومی قرارداد در تمامی قرارداد ها وجود دارد و ثابت می باشد. اما شرایط اختصاصی با توجه به موقعیت های خاص و ویژه تنظیم می شوند. بر خلاف تصور درصد بسیاری از افراد در فسخ قرارداد مدیرییت پیمان امکان زیر پای گذاشتن شرایط خصوصی آورده شد در قرارداد وجود ندارد.

مدیریت پیمان

بررسی قوانین اختصاصی فسخ قرارداد مدیریت پیمان

شاید شما از این موضوع اطلاع نداشته باشید که تمامی قراردادهای حقوقی به دو دسته ی کلی قراردادهای لازم و جایز تقسیم می شوند. قرارداد مدیریت پیمان نیز در دسته ی قرارادهای لازم قرار گرفته شده است.

در قرارداد های لازم طرفین می توانند به فسخ قرارداد مورد نظر اقدام کنند و در اصطلاح معامله را به هم بزنند. در چنین قرارداد هایی یکی از طرفین می تواند معامله ی مورد نظر را بدون نیاز به داشتن دلیل موجه به هم زده و فسخ کند.

یکی دیگر از مهم ترین ویژگی های قراردادهای نوع جایز نیز همان حق طرفین برای فسخ قرارداد می باشد که فسخ قرارداد مدیریت پیمان جزء این دسته از قرارداد ها نمی باشد و طرفین نمی توانند به راحتی قرارداد موجود را فسخ کنند. مگر در شرایطی خاص که در قرارداد مورد نظرنیز به آن اشاره شده است.

مدیریت پیمان

فسخ قرارداد مدیریت پیمان از سوی کارفرما و پیمانکار و شرایط آن

همان طور که اشاره کردیم تنها هنگامی طرفین قرارداد می توانند درخواست فسخ قرارداد منعقد شده در ارتباط با مدیریت پیمان را داشته باشند که یکی از شرایط فسخ موجود در قرارداد اتفاق افتاده باشد. در قرارداد هایی که بین کارفرما و پیمانکار منعقد می شود.

فرد پیمانکار و کارفرما به انجام یکسری از فعالیت ها نسبت به یکدیگر و پروژه موظف می شوند و تعهد پیدا می کنند. در صورتی که یکی از طرفین اقدام به فسخ قرارداد مدیریت پیمان کند، برای طرف مقابل حق حبس را ایجاد می کند.

منظور از حق حبس این است که اگر تحت شرایطی یکی از طرفین وظایف خود را به خوبی انجام ندهد. طرف دیگر حق این را دارد که تعهدات خود را در قرارداد کنار بگذارد و خود را از انجام دادن آن ها معاف کند. یکی از مهم ترین دلایل نیاز افراد به مشخص کردن حق فسخ قرارداد مدیریت پیمان نیز همین موضوع تخلّف و سرباز زدن از انجام دادن وظایف می باشد.

مدیریت پیمان

گروه معماری آرکا

گروه معماری آرکا با سال ها تجربه در زمینه ساخت و ساز، هر نوع سبک مورد پسند را به بهترین نحو اجرا و پیاده سازی می نماید.  

نخست گروه آرکا نیازها و الویت های شما را به خوبی درک می نماید و با تبحر زیاد اقدام به طراحی می نماید. بعد از این که طرح مورد تأیید مشتری قرار می گیرد. اقدامات بعدی و مورد لزوم با سرعت و با کیفیت بالا به اجرا در می آیند. لازم به ذکر است که گروه معماری آرکا تمامی کارهای پروژه را از صفر تا صد به عهده می گیرد و پروژه را به صورت تمام و کمال تحویل می دهد.  

سایر فعالیت های گروه آرکا

شرکت آرکا در کلیه زمینه های ساخت و ساز اعم از مدیریت پیمان، طراحی داخلی، بازسازی، معماری داخلی، پارتیشن بندی و دکوراسیون داخلی فعالیت گسترده ای دارد.  

فعالیت های دیگر آرکا شامل غرفه سازی، اجاره غرفه، اجاره تجهیزات نمایشگاهی، برگزاری نمایشگاه، برگزاری نمایشگاه مجازی، برگزاری مراسم اداری، ایونت، کنفرانس، سمینار، فروش مبلمان اداری و … می شود.  

سایت فروشگاه تجهیزات نمایشگاهی و فروشگاه فروش میز، صندلی و کمد آرکا یکی از کامل ترین و مجهزترین سایت های فروشگاهی در این عرصه می باشند.  

در صورت تمایل می توانید از مشاوره های طراحان و دکوراتورها و … شرکت آرکا بهره مند گردید.

تماس با ما 

ارتباط با گروه معماری آرکا از طریق شماره های تماس و شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام آرکا میسّر و امکان پذیر است.

 

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

طراحی داخلی هتل

مدل های طراحی داخلی هتل

مدل های طراحی داخلی هتل مدل های طراحی داخلی هتل نشان دهنده مخاطبی است که می خواهید جذب کنید. در طراحی داخلی برای هتل بیشتر

ادامه مطلب »
بازسازی آپارتمان کوچک

بازسازی آپارتمان کوچک

بازسازی آپارتمان کوچک بازسازی آپارتمان کوچک معمولاً به دلیل کمبود فضا در بازسازی ساختمان نیاز است تا بهترین استفاده از فضای محدود صورت بگیرد. بازسازی

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (31) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (69) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (32) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (13)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏