هزینه بازسازی ساختمان را چگونه تخمین بزنیم؟

هزینه بازسازی ساختمان را چگونه تخمین بزنیم؟

هزینه بازسازی ساختمان را چگونه تخمین بزنیم؟ این مسئله مهمی در بازسازی ساختمان است که مشخص خواهد کرد که افراد قدرت انجام چه کارهایی را دارند و قابلیت انجام کدام کار را ندارند. از طرف دیگر بازسازی ساختمان یا منزل در تغییر روحیه افراد ساختمان نیز کمک می کند.

فرآیند بازسازی ساختمان ریزه‌کاری ‌های زیاد و اغلب خسته کننده ای دارد که همه هزینه‌ بر هستند. از کارهای کوچکی مثل تعویض لوازم منزل یا رنگ دیوارها بگیرید تا تخریب، تغییر نقشه و سبک دکوراسیون منزل. این تغییرات بستگی به نیازها و بودجه شما دارد که کدام کارها را می خواهید انجام دهید.

هزینه بازسازی ساختمان

 

 

اهمیت دانستن هزینه بازسازی

با آگاهی از هزینه ‌های بازسازی این امکان را خواهید داشت که آن ها را کنترل کنید و هزینه کل کار را کاهش دهید. هزینه بازسازی برای هر ملک و هر فضا با توجه منطقه سکونت هر فرد متفاوت است و امکان بیان هزینه و قیمت به صورت متر مربعی وجود ندارد.

تنها دلیل عدم ذکر قیمت مشخص، این است که بازسازی بنای قدیمی مثل ساخت آپارتمان، شامل کلیات نیست و ممکن است فقط قسمتی از ملک مورد بازسازی قرار بگیرد. هزینه بازسازی ساختمان از لحاظ اقتصادی از هزینه ساخت بنا بسیار کمتر است. به طور کلی هزینه این تغییر و بازسازی قابل مقایسه با قیمت مصالح و ساخت و ساز کامل بنا نیست.

بنابراین بسیاری از مالکان بازسازی را به تخریب کامل بنا ترجیح می دهند. در مواردی که بافت ساختمان فرسوده شده است و غیر قابل تعمیر باشد، تخریب کامل بنا و ساخت و ساز امری ضروری محسوب می شود. با توجه به هزینه بازسازی خانه، عملیات بازسازی بهترین راه برای نوسازی و طراحی داخلی ساختمان شماست.

کف سازی و نصب پارکت، تعویض کاغذ دیواری، دکوراسیون داخلی آشپزخانه و تعویض کابینت های آن، اجرای سقف کاذب و سایر تغییرات را می توان در طراحی داخلی ساختمان اجرا کرد و روح و انرژی بیشتر و بهتری را به منزل هدیه بخشید.

هزینه بازسازی ساختمان

 

 

عوامل مؤثر در هزینه بازسازی خانه 

اولین قدم در کاهش هزینه بازسازی خانه یا ساختمان اولویت‌ بندی کارها و رعایت اصول بازسازی ساختمان است. شما باید مشخص کنید به کدام‌ یک از خدمات نیاز دارید. بازسازی، تخریب، نوسازی، طراحی داخلی، طراحی نما، محوطه‌‌ سازی و نورپردازی همگی از جمله مواردی هستند که این امکان را دارید که از یک شرکت معماری و پیمانکاری انتظار انجام آن‌ ها را داشته باشید.

فرقی نمی‌ کند ساختمان شما مسکونی، اداری، تجاری، ویلایی، درمانی، تفریحی یا آموزشی باشد. یک معمار حرفه ‌‌ای و ماهر به همراه تیم با تجربه اش می‌ ‌تواند  وظیفه بازسازی، طراحی و نوسازی هر پروژه‌ ای را برعهده بگیرد.

حال در ادامه عواملی را برای شما ذکر می کنیم که در هزینه بازسازی ساختمان نقش کلیدی و مهمی دارند.

  • تعویض کابینت ‌های آشپزخانه که شامل کابینت ‌های ام‌ دی‌ اف، تمام چوب، ممبران، هایگلاس می شود.
  • تعویض کاشی و سرامیک آشپزخانه
  • تعویض شیر‌آلات آشپزخانه
  • تغییر لوله‌کشی‌ ها و برق‌کشی‌ های منزل
  • تعویض شیرآلات
  • تغییر توالت ایرانی به فرنگی
  • تعویض روشویی
  • اضافه کردن وان به حمام
  • تعویض کاشی و سرامیک حمام و دستشویی
  • تعویض کاسه توالت
  • رنگ کردن دیوارهای خانه
  • نصب کاغذ دیواری
  • تعویض کفپوش همچون پارکت
  • برداشتن یا اضافه کردن دیوار
  • اجرای سقف کاذب کناف

هزینه بازسازی ساختمان

 

 

نکاتی که باید در رابطه با هزینه بازسازی ساختمان بدانید

این نکته را بدانید که هر چقدر تعداد کارهایی که می‌ خواهید انجام دهید برای تغییر خانه خود بیشتر باشد، هزینه بازسازی ساختمان نیز به مراتب بیشتر خواهد شد. از سویی دیگر متراژ ساختمان و نوع مصالح مورد استفاده در هر مرحله نیز هر یک تأثیر بسیار زیادی بر هزینه تمام شده می گذارند.

برای بازسازی منزل یا ساختمان باید نکاتی را در رابطه با هزینه آن ها بدانید که در ادامه تمام آن ها را برای شما شرح خواهیم داد.

  1. دستمزد پیمانکار بخشی از هزینه بازسازی ساختمان را شامل می شود. معمولاً چیزی حدود 18 تا 20 درصد از هزینه کل بازسازی خانه است. البته با توجه به نوع کار بازسازی و توافق بین کارفرما و پیمانکار هزینه کار ممکن است دستخوش تغییر باشد.
  2. اگر قصد تغییر اساسی در نما و معماری داخلی منزل را دارید، حتماً باید مجوز تغییرات را از شهرداری منطقه خود دریافت کنید.
  3. درصورتی‌که می خواهید برای خرید مواد و مصالح نظر بدهید حتماً در قراردادتان با پیمانکار این نکته را ذکر کنید.
  4. از پیمانکار خود بخواهید زمان دقیق خرید هر یک از مصالح را به شما بگوید که در صورت تمایل هماهنگی‌ های لازم انجام شود.
  5. حال اگر قصد جا به‌ جایی لوله‌ های گاز را دارید، حتماً با شرکت گاز تماس حاصل فرمایید تا متخصصان خود را برای بازدید از منزل بفرستند.
  6. اگر قصد جا به‌ جایی محل سرویس‌ ها یا آشپزخانه را دارید، باید به محل اصلی آب و فاضلاب توجه زیادی داشته باشید.

هزینه بازسازی ساختمان

 

 

زمان مناسب بازسازی ساختمان 

فصلی که برای بازسازی انتخاب کرده اید، تأثیر مستقیمی در هزینه بازسازی خانه شما می گذارد. تیم بازسازی خانه در زمان انجام کار در فصول سرد سال، عایق بندی برای ساختمان را نیز انجام خواهند داد. عایق بندی و قیرگونی در فصل های پاییز و زمستان قیمت بیشتری نسبت به فصل بهار و تابستان خواهد داشت.

لازم به ذکر است که قیمت قیر و ایزوگام در فصول سرد افزایش می یابد و همین امر باعث تغییر هزینه بازسازی خانه نیز خواهد شد. معمولاً تیم بازسازی خانه در فصول سرد سال همچون زمستان هزینه بیشتری برای نقاشی و سنگ نمای ساختمان در نظر می گیرند.

بنابراین بهترین فصل برای بازسازی خانه فصول گرم سال است که هزینه کمی را برای افراد به ارمغان خواهد آورد.

هزینه بازسازی ساختمان

 

 

اقدامات لازم قبل از بازسازی خانه و ساختمان 

بازسازی ساختمان و نکاتی که قبل از شروع کار باید بدانید، شامل چه مواردی می شوند؟ سعی کنید از تجربه افرادی استفاده کنید که درگیر هزینه های بازسازی خانه های قدیمی و نوسازی بودند. با اعضای خانواده حتماً مشورت کنید.

یک دورهمی خودمانی می تواند تمام مشکلات شما را حل کند. نظرات اعضای خانواده تان را برای این پروژه هیجان انگیز بپرسید. بعد از مشورت کارها را اولویت بندی کنید. این موضوع بسیار حائز اهمیت است و در مرحله بودجه بندی و هزینه ها برای شما اهمیت خیلی زیادی پیدا خواهد کرد.

هزینه بازسازی ساختمان

با گروه معماری آرکا از طریق شماره های تماس و شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام آرکا در ارتباط باشید. 

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

بازسازی ساختمان چیست

بازسازی ساختمان چیست ؟

بازسازی ساختمان چیست مقدمه انسانها خیلی زود با محل زندگی خود اخت می شوند و تمایلی ندارند که محل زندگی خود را تغییر بدهند. گاهی

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (31) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (69) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (32) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (13)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏