بازسازی نمای ساختمان قدیمی

بازسازی نمای ساختمان قدیمی

مقدمه

بازسازی نمای ساختمان قدیمی در این دوره باعث امروزی شدن و نو شدن ساختمان می شود. همچنین، بازسازی ساختمان به دلیل ایجاد زیبایی و جذابیت بیشتر طرفداران زیادی دارد. افراد زیادی اکنون به بازسازی نمای ساختمان قدیمی روی آورده اند. همان طور که می دانید هر ساختمانی دوره ی عمر مفیدی دارد و پس از آن دچار فرسودگی می شود. از آن جایی که نمای یک ساختمان اولین موردی است که به چشم بیننده می نشیند پس بازسازی آن اهمیت زیادی دارد.

متأسفانه هنگامی که یک ساختمان به پایان عمر مفید خود را می رسد و فرسوده می شود. با تغییرات مختلفی همچون تغییرات آب و هوایی، رطوبت، باران، نور خورشید احتمال دارد که این قسمت های فرسوده دچار ریزش شوند. اگر شما نیز ساختمانی با این ویژگی ها دارید که فرسوده و قدیمی هستند بهتر است که به جای نقل مکان کردن و پرداخت هزینه های گزاف اقدام به بازسازی نمای ساختمان کنید. بنابراین اگر قصد بازسازی نمای ساختمان را دارید این مقاله برای شما مفید است.

بازسازی نمای ساختمان قدیمی  

 

نحوه بازسازی نمای ساختمان قدیمی

در صورتی که می خواهید  نمای ساختمان خود را بازسازی کنید احتمالاً اصطلاحی همچون نوسازی نما را نیز تا حالا شنیده باشید. اما باید بدانید که نوسازی نما با با بازسازی نمای ساختمان تفاوت هایی را دارد. برای مثال در نوسازی نما فقط روی قسمت هایی کار می شود که نیاز به تعمیر دارند. در حالی که در بازسازی نمای ساختمان هر فردی در شروع کار باید یک مجوز بگیرد. سپس قسمت هایی که دچار فرسودگی هستند را تخریب کند و نمای بیرونی ساختمان را بازسازی کند.

بعضی از افراد گمان می کنند که در صورت استفاده از بهترین و مدرن ترین مصالح ساختماتی دیگر نیازی به بازسازی نمای بیرونی نیست. در حالی که به دلیل عوامل مختلفی هم چون تغییرات آب و هوایی جلوه ی ساختمان با گذر زمان زیبایی خود را از دست می دهد و همچنین دچار فرسودگی می شود.

بازسازی نمای ساختمان قدیمی

 

دلایل بازسازی نمای ساختمان قدیمی

شاید برایتان سؤال باشد که چه دلایلی باید وجود داشته باشد تا اقدام به بازسازی نمای ساختمان کنیم؟ باید گفت که بازسازی نمای ساختمان می تواند دلایل مختلفی داشته باشد از جمله فرسوده شدن نمای بیرونی ساختمان، ریزش مصالح ساختمانی و یا این که علاقمند باشید که نمای جدیدی داشته باشید.

البته علاوه بر این که بسیاری از افراد نمای ساختمان را برای زیباتر شدن تغییر می دهند، بسیاری از افراد نیز هستند که به دلیل تغییر در کاربرد ساختمان اقدام به تغییر نمای آن می کنند. توصیه ی اکید ما این است که هر دلیلی دارید باید حواستان را جمع کنید که این تغییرات به صورت اصولی و با دقت به تمام نکات ایمنی انجام شوند.

بازسازی نمای ساختمان قدیمی

 

انواع بازسازی نمای ساختمان قدیمی 

بازسازی نمای ساختمان با توجه به این که چه نوع مواد و مصالحی در آن استفاده می شود دارای تفاوت هایی است. در ادامه قصد داریم انواع بازسازی نمای ساختمان را برای شما شرح دهیم.

 

نمای سنگی

انواع نماهای سنگی ساختمان ها ممکن است در اثر عواملی همچون باران یا باد و موارد دیگر دچار فرسودگی شوند و ظاهر زیبای خودت را از دست بدهند. به همین دلیل تغییر دادن نمای سنگی ساختمان از انواع بازسازی نمای ساختمان است که ظاهری جدید را برای شما فراهم می کند. رعایت دو مورد هم چون طراحی اصولی و استفاده کردن از انواع سنگ های مقاوم به ساختمان کمک می کند که فرسودگی دوباره را بسیار عقب بندازد.

بازسازی نمای ساختمان قدیمی

 

نمای آجری

آجر نیز همان طور که احتمالاً می دانید همانند سنگ عمر محدودی دارد و پس از تمام شدن عمر مفید آن فرسوده می شود. بنابراین به همین دلیل توصیه می کنیم قبل از این که آجرهای فرسوده شروع به ریزش و تخریب کنند خیلی زود اقدام به بازسازی نمای ساختمانی خود کنید.

البته اگر آجرهای موجود در نمای ساختمان فرسودگی بسیار شدیدی نداشته باشند شما می توانید فقط با یک شست و شوی خوب نمای ساختمان را دوباره مثل روز اول نو کنید. اما اگر آجرها دچار فرسودگی شدیدی باشند پس تنها راه حل شما، بازسازی نمای ساختمان و تغییر کلی نمای آن خواهد بود که بهتر است هر چه زودتر اقدام کنید.

بازسازی نمای ساختمان قدیمی

 

نمای کامپوزیتی

از جمله فواید و مزیت های نمای ساختمانی کامپوزیتی این است که به سهولت قابلیت بازسازی دارند. زیرا که در این نماهای کامپوزیتی اگر فرسودگی ایجاد شود می توانید فقط قسمتی که فرسوده شده است را بازسازی کنید. در نهایت نیازی به صرف هزینه ی زیادی ندارد.

مقاومت زیاد در مقابل تغییرات آب و هوایی و نور شدید خورشید، سرعت ترمیم و تنوع بالا در طراحی و رنگ دارد. همچنین، عدم نیاز به زیرسازی‌های زیاد و مشکل، از جمله فواید دیگر این نماهای ساختمانی می باشند. البته امروزه به همین دلایل گفته شده افراد زیادی جذب نمای کامپوزیتی می شوند.  

از این رو ما به شما تأکید می کنیم که اگر قصد ایجاد تغییر در نمای ساختمان را دارید بهتر است که از نماهای کامپوزیتی استفاده کنید. زیرا که هم فواید زیادی دارند و هم این که عمر طولانی دارند و شما به راحتی می توانید در طول سالیان دراز از آن ها استفاده کنید.

بازسازی نمای ساختمان قدیمی

 

نمای رنگ شده

لازم است بدانید که نماهای ساختمانی رنگ شده به مراتب عمر کم تری نسبت به سایر نماهای ساختمانی دیگر دارند. اگر قصد دارید از نمای رنگ شده استفاده کنید و یا این که برای بازسازی نمای ساختمان اقدام به رنگ کردن آن کنید. حتماً این مطلب را بدانید رنگی که استفاده می کنید ممکن است به دلیل این که در مقابل نور خورشید قرار می گیرد به مرور زمان دچار تغییر رنگ شود.

بنابراین پیشنهاد می کنیم که نمای رنگی را در اولویت آخر خود قرار دهید. ولی اگر شما جزء افرادی هستید که با وجود این ویژگی های منفی باز هم علاقه به نمای رنگی دارید پس از رنگ هایی همچون خنثی و روشن بیشتر استفاده کنید.

بازسازی نمای ساختمان قدیمی

 

کلام آخر

ما در این مقاله اطلاعاتی مفید را برای بازسازی نمای ساختمان قدیمی به شما ارائه دادیم. امیدوارم که با دقت به یکایک موارد بتوانید بازسازی نمای ساختمانی خود را به خوبی انجام دهید. اگر هم فکر می کنید که نمی توانید تصمیم درستی بگیرید اصلاً نگران نباشید مشاورین شرکت آرکا می توانند به شما برای تصمیم گیری درست مشاوره بدهند. از این رو، می توانید از طریق شماره تماس و اینستاگرام آرکا با ما در ارتباط باشید. 

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

تراس گاردن

مدل های تراس گاردن

مدل های تراس گاردن مدل های تراس گاردن یا تراس سبز مناسب افرادی است که در آپارتمان سکونت دارند و در دکوراسیون داخلی از داشتن

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (31) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (69) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (32) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (13)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏