مزایای روش مدیریت پیمان

مزایای روش مدیریت پیمان

مقدمه

از جمله بهترین و پرثمرترین قراردادها برای به اجرا درآوردن هر پروژه ی کوچک و یا بزرگی استفاده کردن از مدیریت پیمان پروژه است‌ که مزایای بسیار زیادی برای خود کارفرما و یا مالک خواهد داشت. در ادامه این مقاله تصمیم داریم شما را با مزایای روش مدیریت پیمان آشنا کنیم تا بتوانید به بهترین نحو ممکن پروژه های مورد نظر خود را به اجرا درآورید و تکمیل کنید.

مزایای روش مدیریت پیمان

 

روش مدیریت پیمان چیست؟

پیش از این که با مزایای روش مدیریت پیمان آشنا شوید در ابتدا بهتر است که به طور کلی این روش را بشناسید. روش مدیریت پیمان یک نوع قرارداد است که بین کارفرما و پیمانکار بسته می شود که در این نوع روش مسئولیت کامل و یا بخشی از پروژه از کارفرما صلب می شود و به پیمانکار داده می شود‌.

در بسیاری از پروژه های بزرگ و سختی که امروزه انجام می شود، به جای این که خود کارفرما تمامی مسئولیت انجام پروژه را به عهده بگیرد با یک شخص به نام مدیر پیمان قرارداد می بندد تا به جای او پروژه را کامل کند. از طریق این روش کارفرما هر گونه ریسک محتمل را که ممکن است در آینده و در بخش های مختلفی پیش آید را کاهش می دهد و مسئولیت مدیریتی را بین چند پیمانکار تقسیم می کند و یا این که در برخی مواقع فقط به یک پیمانکار می دهد.

وظیفه این پیمانکاران که به پیمانکاران مدیریتی معروف هستند علاوه بر فراهم کردن نیروهای انسانی لازم، پیشرفت پروژه از هر لحاظ را نیز پیگیری می کنند. در صورتی که روش مدیریت پیمان را برای کار مورد نظر خود انتخاب نمودید، مشتری به جای این که با شما ارتباط برقرار کند فقط با پیمانکاران مدیریتی در ارتباط است و با او به توافق می رسد.  

مزایای روش مدیریت پیمان

 

معرفی مزایای روش مدیریت پیمان

مزایای روش مدیریت پیمان نسبت به دیگر قراردادهایی که امروزه منعقد می شود، بسیار زیاد است و به طور کلی می توان به مهم ترین موارد زیر اشاره کرد:

  • مزایای روش مدیریت پیمان از نظر مدیریتی

می توان گفت تقریباً همه ی عملیات و کارهای اجرایی پروژه و حتی تحویل ساختمان به عهده مدیر پیمان است.  

از دیگر مهم ترین مزایای روش مدیریت پیمان می توان به این امر اشاره کرد که تمامی کارها تحت نظارت کارفرما انجام می شود. مدیر پیمان با کمک گرفتن از مهارت و همچنین تجربه خود قراردادی را با پیمانکاران دیگر می بندد جهت انجام کارهایی مانند خریدن مصالح و تجهیزات مختلف، خرید و یا اجاره کردن ماشین آلات صنعتی، مجهز کردن کارگاه و برچیدن آن، تأمین کردن نیروهای انسانی مورد نیاز، مدیریت و سرپرستی عملیات فنی، اجرایی، مالی، اداری و اموری.

در روش مدیریت پیمان از جمله دیگر مزایا می توان به این مورد اشاره کرد که کارفرما با توجه به صلاح دید و نظر خود هر یک از مصالح ساختمانی را در حین انجام پروژه تعویض کند.

در این روش همچنین می توان این امر را نیز ذکر کرد که به دلیل وجود نظارت مدیریت پیمان بر عملیات اجرایی، بنابراین نیازی به نظارت مهندسین وجود ندارد.

  • مزایای روش مدیریت پیمان از نظر هزینه

لازم است بدانید که حق الزحمه مدیریت پیمان برای انجام دادن هر یک از پروژه های ساختمانی با توجه به میزان کار در نظر گرفته می شود. همان طور که می دانید مکان، مساحت و حتی نوع پروژه متغیر است و بنابراین قیمت ها و هزینه ها نیز برحسب این متغیرها متفاوت است. اما به طور کلی بر اساس استانداردها محاسبه می شود. به همین دلیل نیازی به نگران شدن از این بابت وجود ندارد.

از دیگر مزایای روش مدیریت پیمان از نظر هزینه می توان به این امر اشاره کرد که مدیر پیمان علی رغم این که دارای نظارت کاملی بر اجرای پروژه است اما هیچ سودی برای خود در نظر نمی گیرد.  

در روش مدیریت پیمان اجرا کردن تمامی عملیات پروژه، به صرفه بودن هزینه ها و داشتن سرعت در انجام عملیات مختلف از نظر سطح کیفی به طور کامل تضمین شده است‌. بنابراین از جمله مزایای روش مدیریت پیمان می توان به این امر اشاره کرد که این قرارداد معامله ی بُرد بُرد برای هر دو طرف قرارداد می باشد.

  • حذف هزینه های بالاسری با روش مدیریت پیمان

لازم است بدانید که در این نوع قراردادها کارفرما هزینه های بالاسری پرداخت نمی کند و فقط هزینه های مختلفی مانند خرید مصالح، تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز، دستمزد نیروی انسانی و پیمانکاران جز را پرداخت می کند. همین امر نیز موجب می شود هزینه ها به شدت کاهش یابند چرا که مدیر پیمان فقط سود خود از اجرای پروژه را دریافت می کند.  

با منعقد کردن قرارداد مدیریت پیمان، شما می توانید با پرداخت کردن درصد بسیار اندکی از هزینه ها، از تجربه ها و همچنین مهارت های مهندسین پیمانکار بهره بگیرید آن گونه که مایل هستید. این امر موجب می شود که علاوه بر صرفه جویی در زمان، مقرون به صرفه نیز باشد و البته به طور همزمان از پیشرفتی که پروژه دارد، راضی باشید. بنابراین از جمله مزایای روش مدیریت پیمان می توان به این نکته اشاره کرد که شما با خیال راحت کارهای مهم تر خود مانند تبلیغات برای پروژه در دست را انجام دهید و یا این که به دیگر کارهای مورد نظر خود بپردازید و هیچ نگرانی در رابطه با پروژه نداشته باشید.

  • مزایای روش مدیریت پیمان از نظر زمان   

همان طور که به آن اشاره کردیم مدیر پیمان بر حسب صلاحیتی که دارد می تواند با همکاری تیم ها طراحی منتخب و با دقت با تجربه و مهارتی که دارد در انجام طراحی ها مشورت دهد. این امر موجب تسریع در هزینه و البته مهم تر از آن تسریع در انجام و اجرای پروژه می شود.

مدیر پیمان پشتیبانی لازم از پیمانکاران مختلف را خواهد داشت و در نتیجه اجرا کردن عملیات پروژه با دقت و البته سرعت بیشتری انجام می شود. چرا که از ایجاد هر گونه مشکل جلوگیری می نماید. برای مثال به دلیل تجربه فراوانی که در این زمینه دارد مراحل گوناگون اداری و دریافت کردن مجوزها را به راحتی و در زمان کم انجام می دهد.

دقت کنید که اتمام هر چه سریع تر پروژه به نفع پیمانکار است و در نتیجه مطمئن باشید که پیمانکار تمام تلاش خود را برای تمام کردن هر جه سریع تر پروژه انجام می دهد.

مزایای روش مدیریت پیمان

نتیجه گیری

در این مقاله قصد بر این بود که علاوه بر این که شما را به طور کلی با روش مدیریت پیمان آشنا کنیم، مزایای روش مدیریت پیمان را نیز برای شما به وضوح معرفی کنیم. به طور کلی در صورتی که بودجه محدودی در نظر دارید و یا این که در زمینه اجرای پروژه زمان، تخصص و مهارت لازم را ندارید، بهترین کار این است که از قرارداد مدیریت پیمان استفاده کنید. چرا که با کمک این قرارداد، پروژه به بهترین نحو ممکن به انجام می رسد.

برای راهنمایی و مشاوره بیشتر در زمینه مدیریت پیمان پروژه می توانید با گروه معماری آرکا از طریق شماره های تماس یا اینستاگرام آرکا اقدام نمایید. 

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

پرده در دکوراسیون داخلی

پرده در دکوراسیون داخلی

پرده در دکوراسیون داخلی   پرده در دکوراسیون داخلی یکی از عناصر مهم و تأثیر گذار در زیبایی خانه می باشد. این روز‌ها طراحی داخلی،

ادامه مطلب »
بازسازی آپارتمان کوچک

بازسازی آپارتمان کوچک

بازسازی آپارتمان کوچک بازسازی آپارتمان کوچک معمولاً به دلیل کمبود فضا در بازسازی ساختمان نیاز است تا بهترین استفاده از فضای محدود صورت بگیرد. بازسازی

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (31) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (69) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (32) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (13)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏