بازسازی ساختمان های قدیمی

بازسازی ساختمان های قدیمی 

مقدمه

بازسازی ساختمان های قدیمی، مجموعه ای از کارهای سازمان یافته ساختمانی، کارهای نصب و راه اندازی ساختمانی است که طیف نسبتاً گسترده ای را در بر می گیرد. اقدامات بازسازی ساختمان شامل مدرن سازی، تخریب، ساخت و سازهای جانبی و سازه های اضافی چندین طبقه می شود.

بازسازی بنا به نیاز و خواسته مشتری منجر به بهبودی در زندگی، افزایش راندمان عملکرد، افزایش حجم ساختمان و برای اهداف دیگر می شود. همچنین در مواقعی که فشارهای وارده بر ساختمان به طور موقت یا دائم افزایش می‌یابد، تأسیسات زیر زمینی و سازه‌های مدفون در حال توسعه هستند، همچنین در صورت خراب شدن سازه یا تغییر وضعیت زمین، بازسازی ضروری است.

در حین بازسازی، می توان تغییراتی در عملکرد ساختمان، از نظر کمی و کیفی فضای داخلی ایجاد کرد تا مساحت کل ساختمان افزایش یابد و فضای زیر زمینی توسعه یابد.بازسازی ساختمان های قدیمی

 

تاریخچه بازسازی ساختمان های قدیمی

بازسازی ساختمان های قدیمی از قرن بیست و یکم آغاز شد. روش ساخت و ساز سنتی دارای ایرادات فراوانی است. از جمله فقدان فناوری دیجیتالی و مدیریت اطلاعات، همکاری ضعیف و ناتوانی در ارزیابی کارایی بازسازی ساختمان است.

مصرف انرژی و منابع از قرن بیست و یکم به طور فزاینده ای جدی شد و مسائل انرژی و محیط زیست مورد توجه قرار گرفت. طبق آمار، مصرف انرژی در صنعت ساختمان 50 درصد است که تأثیر زیادی بر مصرف منابع و آلودگی محیط زیست دارد.

بازسازی ساختمان های قدیمی می تواند موجب صرفه جویی در منابع شود که با مفهوم توسعه پایدار مطابقت دارد. روش ساخت سنتی دارای عیوب بسیاری است. از این رو، محققان روش های بازسازی سازه را عمیقاً مورد مطالعه قرار داده اند.

 

نقش فناوری در بازسازی ساختمان

فناوری در بازسازی ساختمان به روش بازسازی سه بعدی برای طراحی مدل ساختمان قدیمی به بازار عرضه شد. بازسازی ساختمان های قدیمی با استفاده از فناوری تطبیق ویژگی، ثبت تصویر و استنتاج دید تصویر، طراحی شد. از فناوری مدل‌سازی ساختمان برای طراحی بازسازی ساختاری ساختمان‌های قدیمی استفاده شد و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و روش تحلیل شبیه‌سازی عملکرد مورد بررسی قرار گرفت.

اکنون این فناوری برای طراحی بازسازی سازه ای ساختمان های قدیمی قابل استفاده است و می تواند کاستی های روش طراحی سنتی را جبران کند که برای طراحی بازسازی ساختمان اهمیت عملی دارد. عموماً نقشه‌های طراحی اولیه ساختمان‌های قدیمی ناقص هستند که سابقه طولانی دارند و برخی از داده‌ها در نقشه‌ها نمایش داده نمی‌شوند.

بنابراین، عدم قطعیت در مرحله اولیه طراحی ساخت و ساز وجود دارد. به خصوص، ترک‌های داخلی و پنهان معمولاً با نقشه‌ها مغایرت دارند که ممکن است تا زمان ساخت کشف نشوند. این منجر به اصلاح نقشه های طراحی اصلی، تأخیر در ساخت و ساز و ضایعات شود.بازسازی ساختمان های قدیمی

 

 

جمع آوری اطلاعات مربوط به ساختمان 

اطلاعات ساختمان های قبلی باید قبل از بازسازی ساختمان های قدیمی جمع آوری شوند. اما ممکن است بسیاری از داده ها از بین بروند. از این رو، بررسی سایت برای تکمیل محتوای گمشده قبل از بازسازی مورد نیاز است. علاوه بر این، اطلاعات مربوط به محیط آب و هوایی باید جمع آوری شود تا تأثیر آب و هوا بر ساختمان های محلی درک شود.

جمع آوری اطلاعات ساختمان های قدیمی مشکل است. اطلاعات ساختمان های قدیمی دارای محدودیت های پراکندگی، انزوا و ایستایی است. بنابراین، شفاف سازی و تعریف قصد بازسازی در طراحی بازسازی ساختمان های قدیمی بسیار حیاتی است. در بازسازی ساختمان های قدیمی باید طول، عرض، ارتفاع، مصالح و نحوه ساخت ساختمان های قدیمی را با کلمات توصیف کرد.

 

اقدامات لازم جهت بازسازی

  • طراحی فضای داخلی بدون تأثیر بر عناصر سازه ای باربر
  • جایگزینی یا تقویت عناصر ساختاری ساختمانی
  • گسترش ساختمان یا افزایش تعداد طبقات ساختمان متناسب با قابلیت ساخت آن
  • تعویض تجهیزات فرسوده
  • بهبود معماری ساختمان، بازسازی نماها، تکمیل و جایگزینی عناصر
  • تعویض پنجره ها و درها، تغییر مکان آنها
  • بهبود عایق حرارتی و صوتی محل
  • مراحلی که در انجام پروژه بازسازی انجام می دهند
  • بازدید از پروژه و برآورد هزینه
  • توافق و امضاء قرارداد شفاف با قید کلیه آیتم ها
  • اندازه گیری و ترسیم پلان و طراحی سه بعدی
  • تأیید طرح نهایی توسط کارفرما
  • شروع مراحل اجرایی و تکمیل آیتم ها در مدت زمان مشخص
  • تحویل پروژه به کارفرما
  • همچنین در زمان بازسازی به تعدادی از عوامل مهم از جمله فرسودگی ساختمان و وضعیت فنی اجزای سازه پرداخته می شود.

بازسازی ساختمان های قدیمی

 

مزایای بازسازی ساختمان

 

جلوگیری از پیشرفت خسارات :

همان طور که می دانید با گذشت زمان ابزار و متریال ساختمانی دستخوش تغییرات نامطلوبی می شوند. در صورت گسترش این نواقص و عدم توجه به آنها , عمر مفید سازه کاهش می یابد. بازسازی ساختمان روشی برای جلوگیری از ضررهای جانی و مالی در کنار افزایش طول عمر سازه می باشد.

 

صرفه جویی در هزینه و زمان:

هزینه ی بازسازی ساختمان بسیار به صرفه تر از تخریب کلی سازه است، ضمن این که در مدت کوتاه تری ساختمان را مستحکم و مقاوم می کند.  

 

امکان تغییر کاربری:

بازسازی ساختمان به دلیل امکان ایجاد تغییرات ظاهری مثل نما و تغییرات داخلی یکی از بهترین روش ها برای استفاده از ساختمان با تغییر کاربری می باشد. با بازسازی ساختمان می توان افزایش, کاهش و تغییر فضا داشت در عین حال که می توان سازه را برای کاربری جدید آن آماده کرد.

بر فرض مثال ساختمان های اداری بدلیل عبور و مرور بسیار, سریع تر از سایر ساختمان ها با کاربری متفاوت فرسوده می شوند. به همین منظور می توان اقداماتی را ترتیب داد تا سازه را برای کاربری مخصوص آن آماده کرد و مقاومت و طول عمر مفید آن را افزایش داد

 

انتخاب شرکت مناسب

شرکت معماری آرکا آماده است تا بازسازی ساختمان از هر نوع اداری، تجاری، مسکونی و غیره را با سرعت و دقت انجام دهد. این گروه، کاری را ارائه می دهد که کاملاً مطابق با منافع صنعتی، حرفه ای و خصوصی باشد. همچنین تمامی الزامات آتش سوزی، ایمنی فنی و بهداشت کافی، فنی و محیطی را پیاده سازی می نماید. این شرکت دارای متخصصین حرفه ای، خلاق و با ایده های ناب در زمینه مهندسی می باشد.

بنابراین با استفاده از خدمات این مجموعه می توانید از روند بازسازی و کیفیت آن مطمئن باشید. بازسازی ساختمان ها در این گروه معماری، تلفیقی از هنر، علم و نوآوری است. می توانید بازسازی بنای خود را به دست مهندسین این مجموعه بسپارید و از نتیجه کار، رضایتمند باشید. با این شرکت می توانید هر نوع سبکی اعم از کلاسیک، مدرن، سنتی و … را در ساختمان خود اجراء نمایید. همچنین از طریق اینستاگرام آرکا می توانید با ما همواره در ارتباط باشید. 

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

دکوراسیون داخلی

رنگ سقف در طراحی داخلی

رنگ سقف در طراحی داخلی رنگ سقف، یکی از تأثیر گذار‌ترین عنصر در زیبایی و کمال سبک طراحی داخلی است. بی توجهی به آن می‌تواند

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (31) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (69) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (32) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (13)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏