خطرات مشارکت در ساخت
خطرات مشارکت در ساخت و هر آنچه که در ارتباط با این موضوع وجود دارد را در این مقاله مورد بررسی و شرح قرار می دهیم. با ما همراه باشید و با مطالعه ی این مقاله تا انتها پاسخ رایج ترین سوال های خود را به صورت رایگان دریافت کنید.
همان طور که اطلاع دارید یکی از کسب و کارهای پر سود مشارکت در ساخت و ساز می باشد که امروزه رونق بسیاری پیدا کرده است. امروزه افراد فعال در زمینه ی ساخت و ساز به دنبال استفاده از موقعیت های برتر شغلی خود یعنی همان مشارکت کردن در ساخت و ساز هستند.
در کنار فعالان حرفه ای در این زمینه افراد دیگری وجود دارند که قصد دارند در بازسازی و یا تخریب و ساخت ملک و یا خانه های قدیمی (کلنگی) خود شریکی را داشته باشند. در چنین مواقعی یکی از طرفین به عنوان فرد سرمایه گذار در ساخت و ساز شریک می شود تا در نهایت هر دو سود ایده آلی را به دست آورند.
خطرات مشارکت در ساخت چیست؟
همان طور که در قسمت های قبل اشاره کردیم یکی از پرسود ترین فعالیت های اقتصادی شریک شدن در ساخت و ساز است. اما یکی از مهم ترین نکته هایی که در این باره باید مورد توجه ویژه ای قرار گرفته شود، جدی گرفتن مفاد قرارداد مشارکت در ساخت آپارتمان می باشد.
افراد بسیاری وجود دارند که پس از انجام دادن یک مشارکت و یا فعالیت اقتصادی به صورت مشارکتی دچار ضرر و زیان های فروان شده اند. در نهایت چیزی به غیر از خسارت، پشیمانی و … از مشارکت مورد نظر برای آن ها چیزی باقی نخواهد ماند. همراهان عزیز توجه داشته باشید که مورد بررسی قراردادن بند ها و مفاد موجود در قرار داد ها می تواند افراد را از خطرات مشارکت در ساخت در امان نگه دارد.
کمک گرفتن از افراد متخصص و کاملاً حرفه ای همانند مشاورین، وکلای متخصص و … قبل از به امضا رسیدن هر گونه قراردادی مخصوصاً قرارداد های مشارکتی نیازی اساسی به حساب می آید. چنین افراد ماهر و با تجربه ای می توانند قرارداد موجود را از بعد های کاملاً متفاوتی همانند خسارت های احتمالی، خسارت های مشارکتی احتمالی و … مورد بررسی قرار دهند. همواره به وجود منفعت در قرارداد موجود بپردازند.
توجه به جزئیات روشی کارآمد برای کاهش خطرات مشارکت در ساختمان
افراد بسیاری وجود دارند که موقعیت استفاده از مزایای مشارکت در ساخت را دارند. اما به دلیل تجربه های تلخی که در گذشته داشته اند از دو برابر کردن سرمایه ای که دارند، خودداری می کنند. البته این امر طبیعی است زیرا تمامی نکات و مفاد موجود را مورد بررسی قرار نداده اند. چنین افرادی می توانند از تجربه های خود استفاده کنند. با توجه کردن به نکات مهم و دقیق موجود مسیری بدون خطر را تا رسیدن به هدف خود داشته باشند.
از برترین و بهترین روش هایی که با استفاده از آن ها می توان در صفر کردن خطرات مشارکت در ساخت بیشترین تأثیر را داشته باشند می توان به آوردن جزئیات کامل دقیق در قرارداد و به امضا رسیدن آن ها اشاره کرد. در مرحله ی اول ممکن است بی دلیل و بی نیاز بودن آورده شدن یکسری از مسائل در قرارداد وجود داشته باشد.
این در حالی است که هنگام آغاز فعالیت ساخت و ساز متوجه این موضوع می شوند که تمامی جزئیات مورد بررسی قرار داده شده اهمیت بسیاری دارد. در چنین شرایطی اگر فعالیت ساخت و ساز با مشکل جدی برخورد کند رجوع به قرارداد می تواند مشکل های ایجاد شده را به بهترین حالت ممکن برطرف نماید.
اگر مشکل کاملاً جدی در امر مشارکت به وجود بیاید نیز استفاده از قراردادی که در آن جزئیات کامل آمده است بسیار راحت تر و کارآمد تر از قرارداد کلی است که در آن از هیچگونه جزئیاتی استفاده نشده است.
مهم ترین نکات حقوقی در خطرات مشارکت در ساخت
اولین و مهم ترین نکته ای که در باره ی خطرات مشارکت در ساخت و کاهش میزان آن باید مورد توجه قرار دهید. هیچ گاه فراموش نکنید که به هیچ عنوان برای عقد قرارداد به دانسته های خود و یا شریک خود اکتفاء نکنید و از مشاوره قرارداد مشارکت در ساخت استفاده نمایید. اکتفاء کردن به دانسته های خود و اطرافیان برای عقد چنین قراردادهایی روش صحیحی نمی باشد.
همانند این است که برای درمان مریضی خود تنها از یک فردی که لیسانس دارد و هیچ گونه اطلاعات تخصصی در ارتباط با بیماری شما ندارد کمک دریافت کنید. قبل از به امضا رساندن قرارداد مورد نظر بند ها و مفاد موجود را توسط یک فرد متخصص مورد بررسی دقیقی قرار دهید. تا در آینده به کوچک ترین مشکلی در این باره برخورد نکنید.
وظایف مهم طرفین در قراردادها مشارکت در ساخت
در قسمت قبل اطلاعاتی را در ارتباط با اهمیت و لزوم مورد بررسی قرار دادن قرارداد موجود توسط فردی متخصص و ماهر در این زمینه ارائه دادیم. حال می خواهیم به بررسی این موضوع بپردازیم که مهم ترین تعهدات طرفین در مشارکت در ساخت چیست؟
در چنین قرارداد هایی همانند هر قرارداد دیگری برای جلوگیری و کاهش خطرات مشارکت در ساخت وظایف طرفین، تعهدات موجود و … به دقیق ترین حالت ممکن مشخص شده، مکتوب می شود و به امضا می رسد. در چنین قراردادی تمامی وظایفی که طرفین قرارداد وظیفه ی انجام دادن آن ها را دارند و در صورت کوتاهی در انجام وظایف اشاره شده و یا انجام ندادن آن ها خطرات مشارکت در ساخت را به دنبال خواهد داشت، مشخص شده و سپس به امضا می رسد.
در این قرارداد وظایف با توجه به سمت و موقعیت فرد در امر مشارکت مشخص می شود. به عنوان مثال وظیفه و تعهدات فرد مالک یا مجری ساخت و یا سرمایه گذار کاملاً متفاوت می باشد. هر کدام وظیفه ی خاصی را برای به نتیجه ساندن پروژه بر عهده دارند. در یک قرار داد مشارکتی ساخت و ساز باید به صورت دقیق موضوع، آورد های هر دو طرف قرارداد، ارزش گذاری ملک مورد نظر و … انجام شود.
گروه معماری آرکا
گروه معماری آرکا با سال ها تجربه در زمینه ساخت و ساز، هر نوع سبک مورد پسند را به بهترین نحو اجرا و پیاده سازی می نماید.
نخست گروه آرکا نیازها و الویت های شما را به خوبی درک می نماید و با تبحر زیاد اقدام به طراحی می نماید. بعد از این که طرح مورد تأیید مشتری قرار می گیرد. اقدامات بعدی و مورد لزوم با سرعت و با کیفیت بالا به اجرا در می آیند. لازم به ذکر است که گروه معماری آرکا تمامی کارهای پروژه را از صفر تا صد به عهده می گیرد و پروژه را به صورت تمام و کمال تحویل می دهد.
سایر فعالیت های گروه آرکا
شرکت آرکا در کلیه زمینه های ساخت و ساز اعم از مدیریت پیمان، معماری داخلی، بازسازی، پارتیشن بندی، طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی فعالیت گسترده ای دارد.
فعالیت های دیگر آرکا شامل غرفه سازی، اجاره غرفه، اجاره تجهیزات نمایشگاهی، برگزاری نمایشگاه، برگزاری نمایشگاه مجازی، برگزاری مراسم اداری، ایونت، کنفرانس، سمینار، فروش مبلمان اداری و … می شود.
سایت فروشگاه تجهیزات نمایشگاهی و فروشگاه فروش میز، صندلی و کمد آرکا یکی از کامل ترین و مجهزترین سایت های فروشگاهی در این عرصه می باشند.
در صورت تمایل می توانید از مشاوره های طراحان و دکوراتورها و … شرکت آرکا بهره مند گردید.
تماس با ما
ارتباط با گروه معماری آرکا از طریق شماره های تماس و شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام آرکا میسّر و امکان پذیر است.