انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری

انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری

کفپوش را می‌توان یکی از بخش‌های بسیار مهم در دکوراسیون اداری دانست. این مسئله به ویژه امروزه که تنوع بی‌نظیری در ساخت و طراحی کفپوش‌ها دیده می‌شود بسیار حائز اهمیت است. به همین دلیل انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری از نظر نوع و رنگ و … آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این مقوله سبب شده است که در یک مقاله‌ی مجزا و به صورت اختصاصی به بحث کفپوش اداری و انواع آن بپردازیم. برای آشنایی با نمونه‌های مختلف کفپوش مناسب برای اداره و دفتر کار تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری

ویژگی‌های یک کف‌پوش اداری مناسب

در مقالات مختلف سایت درباره‌ی اجزای متنوع دکوراسیون اداری حرف زدیم. از اهمیت بالا بودن کیفیت المان‌های به کار رفته در دکوراسیون اداری نظیر مبلمان، میزها و صندلی‌ها، پرده‌ها و … مطالب مختلفی ارائه شد. کفپوش نیز به عنوان یکی از اجزای مهم دکوراسیون اداری باید از ویژگی‌های خاصی برخوردار باشد.

ماندگاری و دوام را می‌توان یکی از ویژگی‌های بسیار حیاتی در کفپوش‌های به کار رفته در اداره دانست. علت این امر پر رفت و آمد بودن دفاتر و ادارات است. به همین دلیل کفپوش نصب شده در ادارات باید از استحکام کافی برخوردار باشد.

زیبایی از دیگر پارامترهای مهم در یک کفپوش اداری می‌باشد. این زیبایی در طرح و همچنین در رنگ کفپوش قابل مشاهده است. مسئله‌ی قابل توجه دیگر در این زمینه، هماهنگی و هارمونی کفپوش با دیگر بخش‌های دکوراسیون می‌باشد.

انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری

انواع کفپوش‌های اداری

کفپوش‌ها انواع مختلفی دارند. این محصولات با کیفیت‌های متنوع و در ابعاد مختلفی تولید شده و در بازار عرضه می‌شوند. ویژگی‌های مختلف کفپوش‌ها باعث ایجاد تنوع و تفاوت در بین انواع آن می‌باشد.

از جمله‌ی این ویژگی‌ها می‌توان به جنس، کیفیت، ابعاد، کاربری و … اشاره کرد. همچنین کفپوش‌ها در نوع نصب نیز با یکدیگر متفاوتند. در ادامه با انواع برجسته‌ی کفپوش‌های اداری و تجاری آشنا می‌شوید.

کفپوش اداری سرامیک

انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری

سرامیک یا کاشی کف یکی از پرکاربردترین کفپوش‌ها در محیط‌های مسکونی و اداری است. این کفپوش از مقاومت بالایی در مقابل فشار برخوردار است. از نقاط قوت سرامیک‌ها می‌توان به تنوع در رنگ و طراحی‌های آن اشاره کرد.

سرامیک‌ها مدل‌های مختلفی نظیر سرامیک طرح پارکت دارند. این محصولات معمولاً در ابعاد 60*60 سانتی متر تولید و روانه‌ی بازار می‌شوند. سرامیک‌ها نیز نظیر اغلب محصولات موجود در بازار به رده‌های مختلف کیفی تقسیم شده و در هنگام خرید می‌توانید ذکر کنید که سرامیک درجه یک، دو یا سه می‌خواهید.

امکان شست‌وشوی سرامیک یکی از نقاط قوت بسیار مهم آن است. این مسئله باعث می‌شود که از نظر بهداشتی و تمیزی سرامیک یک کفپوش بی‌نظیر تلقی شود. سرامیک‌ها همچنین به نوعی عایق حرارت و همچنین الکتریسیته هستند. طول عمر بالای این محصولات و ماندگاری آن‌ها از جمله‌ مواردی‌ست که آن‌ها را تبدیل به یک انتخاب خوب برای دکوراسیون اداری ماندگار می‌کند.

کفپوش سنگ

انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری

یکی دیگر از کفپوش‌های موجود در بازار که می‌توانید برای تهیه‌ی آن اقدام کنید، سنگ است. سنگ نیز از ویژگی‌های بسیار مثبتی نظیر زیبایی برخوردار است. سنگ‌ها از نظر نوع پیاده‌سازی و نصب به سرامیک‌ها شباهت دارند.

سنگ نیز قابل شست‌وشو بوده و از نظر بهداشتی گزینه‌ای مناسب می‌باشد. از طرفی قیمت مناسب سنگ باعث می‌شود تا یکی از انتخاب‌های ثابت اغلب افراد برای نصب به عنوان کفپوش خانه و اداره باشد.

رفت‌وآمد بالا در محیط اداره ممکن است سبب سایش سنگ شود. به همین دلیل شما باید انتخاب درستی از بین سنگ‌ها داشته باشید. مناسب‌ترین سنگ برای به کار بستن در اداره و اماکن تجاری، سنگ‌های گرانیت و همچنین سنگ‌های کریستال می‌باشند.

سنگ‌ها از مقاومت خوب و ماندگاری بالایی برخوردارند. البته این دوام گاهی به ضخامت آ‌ن‌ها نیز بستگی دارد. بهترین ضخامت سنگ برای نصب در ادارات و دفاتر کار، 18 تا 20 میلیمتر است.

کفپوش پارکت چوبی و پارکت لمینت دکوراسیون اداری

انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری

پارکت را می‌توان از سنگ و سرامیک مدرن‌تر دانست. این کفپوش که از ظاهر بسیار زیبایی برخوردار است، مدل‌های مختلفی داشته و در ابعاد گوناگونی تولید می‌شود. برای نصب پارکت حتماً از یک متخصص با تجربه بهره ببرید.

پارکت‌ها مقاومت‌های سایشی متفاوتی دارند. این مسئله به دلیل تنوع در کاربری آن‌هاست. لذا در هنگام تهیه پارکت برای محل کار و هر محل پر رفت و آمد دیگر بهتر است به سختی آن توجه کافی نشان دهید. معمولاً مقاومت سایشی مناسب ادارات AC4 و AC5 می‌باشد. همچنین چگالی اچ‌دی‌اف به‌کاررفته در مغزی آن نیز باید بیش از 890 باشد. این مسئله باعث مقاومت آن در برابر آب و شست‌وشو می‌شود.

پارکت‌ها انواع مختلفی نظیر پارکت لمینت و پارکت چوبی دارند.

کفپوش پی‌وی‌سی برای دکوراسیون اداری

انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری

پی‌وی‌سی یکی از مواد اولیه شیمیایی بسیار پرکاربرد در صنعت امروز می‌باشد. این ماده اولیه نوعی پلمیر و یکی از مشتقات نفت است. یکی از کاربردهای بسیار مهم پی‌وی‌سی ساخت کفپوش است.

کفپوش‌های PVC در ادارات و همچنین در اماکن مسکونی و تجاری به کار رفته و طرح‌های مختلف و زیبایی دارند. از جمله طرح‌های این محصولات می‌توان به طراح گرانیتی، طرح چوب، موکت نما و … اشاره کرد.

کفپوش پی‌وی‌سی از چند لایه تشکیل می‌شود. لایه‌ی روی آن که لایه‌ای بی‌رنگ است، مقاومت بسیار بی‌نظیری در مقابل ساییدگی و خراش دارد. این مسئله خود سبب ماندگاری بالای این کفپوش می‌شود. لایه‌ی دیگری از این کفپوش که تحت عنوان لایه‌ی دکوراتیو شناخته می‌شود شامل طرح‌های مختلف و رنگ‌های متنوع است و سبب زیبایی کفپوش می‌شود. لایه‌ی بعدی که به عنوان لایه‌ی هسته از آن یاد می‌شود مقاومت بسیار بالایی در برابر فشار و کشش دارد. این مسئله باعث می‌شود در صورت قرار گرفتن اجسام بسیار سنگین بر روی کف، کفپوش آسیبی نبیند.

کاربرد موکت به عنوان کفپوش در دکوراسیون اداری

انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری

یکی از تصورهای اشتباه اغلب افراد، پایان دوران استفاده از موکت به عنوان کفپوش است. امروزه هنوز از موکت به عنوان کفپوش در ساختمان‌های مسکونی و اداری و تجاری استفاده می‌شود.

موکت‌ها نیز انواع مختلفی دارند. تنوع در ساخت موکت‌ها در حیطه‌های مختلفی مشهود است. به عنوان مثال شما می‌توانید موکت‌هایی را با ضخامت‌های متنوع و نوع بافت متفاوت در بازار پیدا کنید.

همچنین موکت‌ها طرح‌های بسیار بی‌نظیر و جذابی دارند که می‌توانید با استفاده از آن‌ها جلوه‌ی زیبایی به اداره و محل کار خود بدهید. موکت‌های اداری به دلیل نصب شدن در محل‌های پر رفت و آمد از کیفیت بافت بالاتری برخوردارند. در ساخت این موکت‌ها از به‌روزترین تجهیزات و روش‌های تافتینگ استفاده می‌شود.

موکت‌های اداری به دو صورت موکت رولی و موکت تایل تولید شده و در بازار به فروش می‌رسند. استفاده از موکت برای محل‌هایی که دارای پستی و بلندی بسیاری نظیر راه‌پله و … هستند بسیار کاربرد دارد.

انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری

گروه معماری آرکا آماده همکاری با شما عزیزان در زمینه دکوراسیون اداری و تهیه و انتخاب کفپوش دکوراسیون اداری میباشد.

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

غرفه نمایشگاهی

غرفه نمایشگاهی

غرفه نمایشگاهی مقدمه اگر تا به حال در یک نمایشگاه شرکت کرده اید، حتماً با خود فکر کرده اید که ساختن یک غرفه نمایشگاهی خلاقانه

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (31) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (69) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (32) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (9) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (13)
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏