مراحل طراحی دکوراسیون اداری

مراحل طراحی دکوراسیون اداری

اگر در فکر طراحی دکوراسیون اداری محل کار خود هستید بهتر است این مقاله را تا پایان بخوانید. چرا که ما در این مطلب قصد داریم تا مروری بر مراحل این امر مهم داشته باشیم. اگر به تازگی شروع به تحقیق در مورد دکوراسیون اداری و طراحی آن کرده باشید، بی‌شک از تنوعی که در طراحی انواع دکوراسیون‌ها به کار می‌رود تعجب کرده‌اید.

اما مسئله چیست؟ چرا تا این اندازه به مسئله‌ی دکوراسیون داخلی در محل کار اهمیت داده می‌شود؟ چه چیزی سبب شده است تا این اندازه نوآوری در این زمینه بروز کند. دلیل تفاوت‌های چشم‌گیر بین انواع دکوراسیون‌ها چیست؟ چه چیزی تعیین می‌کند که کدام نوع دکوراسیون برای دفتر یا محل کار شما مناسب است؟ در این مقاله قصد داریم به پاسخ این سوالات بپردازیم.

در ادامه خواهید دید که طی مراحل مختلف طراحی دکوراسیون اداری باید به چه نکاتی توجه کنید.

مراحل طراحی دکوراسیون اداری

توجه به معماری ساختمان برای طراحی دکوراسیون اداری

در طراحی دکوراسیون داخلی همواره برخی از پارامترها کمک‌کننده و برخی دیگر محدود کننده هستند. در حقیقت می‌توان گفت که دکوراسیون داخلی خود وابسته به برخی دیگر از عوامل از پیش تعیین شده است. یکی از این موارد، خودِ بنا و محیطی‌ست که قرار است دکوراسیون آن به انجام برسد. اما این به چه معناست؟

نکته‌ی اساسی این است که نوع معماری فضا، اندازه، شکل هندسی و … در انتخاب نوع دکوراسیون داخلی‌تان موثر خواهد بود. لذا پیش از هر چیزی در طراحی دکوراسیون اداری به ساختمان و نقشه‌ی آن توجه می‌شود. با بررسی این مورد، طراح می‌تواند تصمیم بگیرد که کدام انواع دکوراسیون اداری قابل اجراست و کدام‌ها باید از لیست خط بخورند. به این ترتیب شما یک قدم به طراحی یک دکوراسیون داخلی مناسب نزدیک‌تر می‌شوید.

به عنوان مثال در انتخاب و خرید تجهیزات برای یک فضای کوچک نمی‌توان بیش از اندازه متوقع و به دنبال مبلمان و میزها و دیگر المان‌ها در اندازه‌های بزرگ بود. همچنین نوع نورپردازی و چیدمان وسایل مورد نیاز در دکوراسیون‌های با اندازه‌های مختلف متفاوت است. همچنین در فضاهای بزرگ تلاش دکور بر پر کردن فضاهای خالی‌ست. در حالی که در فضاهای کوچک، طراح تلاش می‌کند تا دکوراسیونی ارائه کند از کم‌ترین فضا بیشترین بهره را ببرد.

مراحل طراحی دکوراسیون اداری

هماهنگی دکوراسیون اداری با نوع فعالیت

دیگر مسئله‌ای که در طی طراحی دکوراسیون داخلی به آن توجه ویژه می‌شود، بررسی نوع فعالیت است. این مهم است که شما در محل مورد نظر چطور کسب‌وکار و فعالیتی دارید. به عنوان مثال اگر شما یک موسسه حقوقی دارید، نمی‌توان دکوراسیون آن را چیزی شبیه به دکور یک دفتر طراحی و معماری دانست.

در هر محیطی با توجه به فعالیتی که در آن صورت می‌پذیرد طراحی‌هایی منحصر به همان فعالیت انجام می‌شود. همچنین برخی المان‌های خاص وجود دارند که در هر کدام از این موارد می‌توان از آن‌ها بهره برد. تصور کنید شما در حال فعالیت در یک زمینه‌ی هنری مثل موسیقی هستید. دکوری که برای محل کارتان طراحی می‌شود باید بتواند با به‌کارگیری عناصر مربوط به این هنر حس حضور آن را در محل القا کند. برای مثال می‌توان به به‌کاربردن برخی از نمادها و سازها و تندیس آهنگ‌سازها و … اشاره کرد. تصاویری از کنسرت‌های باشکوه، تصاویری از نوازندگان مطرح و … می‌توانند نقشی بسیار مهم بر روی دیوارها ایفا کنند.

این مسئله در تمام زمینه‌ها دیده می‌شود و طراح دکوراسیون سعی می‌کند از عناصر مورد نیاز در راستای گره زدن دکوراسیون به فعالیت مجموعه بهره ببرد.

مراحل طراحی دکوراسیون اداری

تلاش برای برجسته کردن برند در طراحی دکوراسیون

ممکن است شما تحت برندی خاص در حال فعالیت باشید. در چنین مواقعی طراحی دکوراسیون اداری می‌تواند کمک شایانی به نمایان شدن برندتان کند. به این ترتیب که طراح دکور سعی می‌کند تا با به‌کارگیری عناصر موجود در برند و لوگوی مورد نظرتان، دکور را به نوعی نمایشگر برند تبدیل کند.

برای مثال اگر شما یک برند خاص خودروسازی هستید، با توجه به رشته‌ی فعالیت و لوگوی شرکت‌تان، می‌توان فضای دکوراسیون را طراحی کرد. استفاده از رنگ‌های مورد استفاده در برند در این زمینه بسیار کارگشاست. همچنین برخی از برندها شعاری خاص دارند که می‌توان آن را در دل دکوراسیون اداری، طوری که به خوبی دیده شود کاشت.

مراحل طراحی دکوراسیون اداری

خرید تجهیزات دکوراسیون اداری

پس از بررسی موارد بالا و انتخاب نوع دکوراسیون زمان انتخاب تجهیزات مورد نظر فرا می‌رسید. اگر شما با یک شرکت طراحی دکوراسیون اداری قرارداد بسته‌اید می‌توانید کارهای‌تان را به همان مجموعه بسپرید تا گزینه‌های مختلف را به شما معرفی و پس از انتخاب برای‌تان خریداری کند.

در هر صورت شما دامنه‌ی وسیعی از انتخاب‌ها را دارید که می‌توانید به سراغ آن‌ها بروید. در بین هر کدام از تجهیزات مورد نیاز نظیر مبل‌ها، میز، صندلی، پارتیشن و … شما می‌توانید گزینه‌ها و برندهای متنوعی را انتخاب کنید. در این بین چند مسئله تعیین‌کننده‌ی برخی از محدودیت‌ها در انتخابتان می‌باشد.

یکی از این موارد هماهنگی با ماهیت کلی اصول دکوراسیون اداری است. به این ترتیب که تجهیزاتی که انتخاب می‌کنید باید هماهنگی کلی با دکوراسیون و بخش‌های مختلف آن داشته باشد. مسئله‌ی بعدی بودجه‌ای‌ست که برای این مسئله در نظر دارید. با توجه به سطح بودجه‌ی خود می‌توانید برخی از گزینه‌ها را حذف کرده و تمرکز خود را بر روی انتخاب‌هایی سازگار با مبلغ مورد نظر خود بگذارید.
همچنین فضای مورد نظر و اندازه و ابعاد آن نیز که پیش از این از آن‌ها گفتیم می‌تواند در برخی موارد ایجاد محدودیت کند.

مراحل طراحی دکوراسیون اداری

اجرای دکوراسیون اداری

اجرای دکوراسیون اداری توسط شرکت های طراحی و مجریان مختلفی در سراسر کشور انجام می‌شود. لذا در این مرحله شما نیاز به توجه و دقت کافی دارید. باید توجه داشته باشید که گروهی که برای اجرای این کار انتخاب می‌کنید از سابقه‌ی کافی برخوردار باشد. یکی از موارد دیگری که می‌توانید به آن توجه کنید، رضایت مشتریان پیشین می‌باشد.

اگر دفتر کارتان هم‌اکنون مشغول فعالیت است و قصد اجرای دکور آن را دارید بهتر است در انتظار یک تعطیلی باشید. بهتر است برنامه‌ریزی خود را طوری انجام دهید که با کمترین تعطیلی و توقف فعالیت، دکور جدیدتان آماده شود و دوباره شروع به کار کنید.

در همین راستا دوباره باید به لزوم انتخاب یک گروه حرفه‌ای اشاره کنیم. چرا که تنها مهارت یک گروه است که ضامن انجام کار در وقت مناسب و به بهترین شکل است.

مراحل طراحی دکوراسیون اداری

به‌روز نگه‌داشتن دکوراسیون اداری

طراحی دکوراسیون پایان کار نیست. هر دکوراسیون عالی نیز یک روز خسته کننده خواهد بود. لذا بهتر است گاهی در چیدمان المان‌ها تنوعی کوچک ایجاد کنید.

تعویض برخی از تجهیزات در بازه‌های زمانی مناسب نیز می‌تواند احساس تازگی و تنوع ایجاد کنید. همچنین یادتان باشد که باید از دکوراسیون به خوبی نگهداری کنید. به‌خصوص برخی از بخش‌های دکوراسیون که خرابی آن‌ها می‌تواند زحمت زیادی به دنبال داشته باشد.

هم چنین نباید از تاثیر دکوراسیون اداری در جذب مشتری قافل بود و به این نکته نیز توجه نمود.

اشتراک گذاری پست

مطالب پیشنهادی

مدل های دکوراسیون منزل

مدل های دکوراسیون منزل

مدل های دکوراسیون منزل مدل های دکوراسیون منزل بر زیبایی شناسی و ظاهر سطحی یک فضا تمرکز می کند. در اولین قدم برای طراحی دکوراسیون

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها
آرکا (8) اصول طراحی اداری (19) انواع دکوراسیون اداری (32) بازسازی (20) بازسازی خانه (19) بازسازی داخلی (16) بازسازی داخلی ساختمان (12) بازسازی ساختمان (44) بازسازی ساختمان قدیمی (14) ترفند های دکوراسیون اداری (10) دکوراسیون (40) دکوراسیون اداری (71) دکوراسیون اداری شیک (13) دکوراسیون اداری مدرن (22) دکوراسیون اداری کلاسیک (12) دکوراسیون داخلی (108) دکوراسیون داخلی مدرن (9) دکوراسیون طراحی داخلی (53) طراحی اداری (34) طراحی داخلی (83) طراحی داخلی ساختمان (16) طراحی دکوراسیون آشپزخانه (9) طراحی دکوراسیون اداری (34) طراحی دکوراسیون تجاری (12) طراحی دکوراسیون خانگی (28) طراحی دکوراسیون داخلی (97) طراحی ساختمان (20) طراحی غرفه (14) طراحی غرفه نمایشگاهی (13) طراحی ویلا (10) طراحی پارتیشن (8) طراحی پارتیشن بندی اداری (8) غرفه سازی (19) غرفه نمایشگاهی (9) قوانین قرارداد مشارکت در ساخت (8) مدیریت پیمان (11) مزایای مشارکت درساخت (7) مشارکت درساخت (10) مشارکت در ساخت بنا (10) مشارکت درساخت چیست (7) پارتیشن (10) پارتیشن اداری (16) پارتیشن اداری شیشه ای (8) پارتیشن بندی (10) پارتیشن بندی اداری (14)
فهرست مطالب
ارسال پیام
اگر سوالی دارید ما 24 ساعته آنلاین هستیم
گروه معماری آرکا
سلام دوست عزیز🤚
هر سوالی داری بپرس ما همیشه آنلاین و پاسخگوی سوالات شما هستیم. 🙏